18.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π Β. ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ Κ....

Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π Β. ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ Κ. Υ. Ρ-Π

Στα πλαίσια των επαφών του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ με συλλόγους και φορείς του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, συνάντηση-ενημέρωση με την κα Αναστασία Ζαρζάλη, Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου (ΚΥΡΠ).

Στη συνάντηση  πήραν μέρος ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ και υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης καθώς και οι συνεργάτες του υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Αντώνης Παλπατζής, Γιώργος Χαχολάκης και Όλγα Κουρέλλα.

Η σύσκεψη είχε στόχο την  αλληλοενημέρωση για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Κέντρου Υγείας σήμερα και τα μελλοντικά σχέδια για την κτιριακή επέκταση του, την υλικοτεχνική αναβάθμιση του, τις οδικές προσβάσεις προς/από το ΚΥΡΠ και την εγκατάσταση μονάδας του ΕΚΑΒ.  Επιβεβαιώθηκε η κοινή αντίληψη ότι χρειάζεται η συνεργασία μεταξύ Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ΚΥΡΠ και Υπουργείου Υγείας ώστε να προκύψουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε. Υπογραμμίσθηκε και από τα δύο μέρη η τεράστια συμβολή του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου για κατάλληλες κτιριακές και εργαστηριακές υποδομές, που επιτρέπει στο ΚΥΡΠ να παρέχει όλες τις υπηρεσίες για τον πληθυσμό αναφοράς του.  Ήταν σαφής η δέσμευση του υπ. δημάρχου Β. Πιστικίδη και των συνεργατών της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ να συμπεριλάβει στο προεκλογικό της πρόγραμμα, λύσεις κοινά επεξεργασμένες με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε την Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας κα Αν. Ζαρζάλη για την εποικοδομητική συζήτηση και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μέσα από γόνιμο και ειλικρινή διάλογο να δρομολογήσουμε -στη νέα δημοτική περίοδο- λύσεις που θα συμβάλλουν στην καθολική, ισότιμη, έγκαιρη και ποιοτική πρόσβαση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής στις υπηρεσίες ενός κρίσιμου δημόσιου αγαθού όπως αυτό της υγείας .

Βασίλης Πιστικίδης

υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα