21 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDJob2day Ραφήνα: Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το περίπτερο του Ελληνικού Συλλόγου για το σύνδρομο...

Job2day Ραφήνα: Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το περίπτερο του Ελληνικού Συλλόγου για το σύνδρομο Asperger

Σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, επίκαιρη όσο ποτέ η παρουσία του Ελληνικού Συλλόγου για το σύνδρομο Asperger – έχει να κάνει με άτομα στο φάσμα του αυτισμού – στην διοργάνωση Job2day στη Ραφήνα.

Μια σπουδαία διοργάνωση στο χώρο της εύρεσης εργασίας Job2day διεξήχθη την Πέμπτη 30 Μαρτίου στη Ραφήνα. Υπεύθυνος διοργάνωσης ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το περίπτερο του Ελληνικού Συλλόγου για το σύνδρομο Asperger, που έχει να κάνει με άτομα στο φάσμα του αυτισμού. Η Μαρία Βάσκου, υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος της Παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του Ανδρέα Βασιλόπουλου, ενήργησε για την παρουσία του συλλόγου στην ημερίδα και ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το εν λόγω περίπτερο δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες επί του αντικειμένου.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός επ’ ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό!

«Σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθύνω ένα δημόσιο ευχαριστώ για την παρουσία του Ελληνικού Συλλόγου για το σύνδρομο Asperger στη διοργάνωσή μας, ώστε να στηρίξουν και να εξηγήσουν στις μεγάλες εταιρείες πως μπορούν να εντάξουν άτομα στο φάσμα του αυτισμού με υψηλή λειτουργικότητα στον εργασιακό τους χώρο. Να συμπληρώσω ότι τα άτομα αυτά εξελίσσονται σε εξαιρετικούς υπαλλήλους σε συγκεκριμένες εργασίες, δίνοντας διέξοδο στις οικογένειες, στις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Ακόμα θέλω να συγχαρώ την Μαρία Βάσκου, υποψήφια δημοτική μας σύμβουλο, για την πρωτοβουλία της και την αποτελεσματική συμβολή της στη στήριξη του εν λόγω περιπτέρου. Η δράση αυτή θα συνεχιστεί για όσους ενδιαφέρονται στα γραφεία μας στη Ραφήνα και το Πικέρμι, για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2108056326».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα