17.9 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΚεραυνοί Βασιλόπουλου εναντίον του υβριστή, συκοφάντη και ψευδόμενου Πάντζα για το κοιμητήριο

Κεραυνοί Βασιλόπουλου εναντίον του υβριστή, συκοφάντη και ψευδόμενου Πάντζα για το κοιμητήριο

Βασιλόπουλος vs Πάντζα: Ήρθε η ώρα να αποστασιοποιηθείτε και να διαχωρίσετε τη θέση σας, από την εμπάθεια και τοξικότητα μιας δημοτικής αρχής που σας χρησιμοποιεί εκμεταλλευόμενη την απειρία σας και που προσβάλει βάναυσα όχι μόνο την παράδοση αγώνων της οικογένειας σας αλλά και την κοινή λογική των δημοτών που σας εμπιστεύτηκαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Μετά το συκοφαντικό, υβριστικό και ψευδές, post του καθ’ ύλη υπευθύνου αντιδημάρχου για το κοιμητήριο Ραφήνας, Σπύρου Πάντζα, όπου σχολιάζει την παρέμβαση Βασιλόπουλου στο θέμα νομιμοποίησης του κοιμητηρίου, η δηλητηριώδης απάντηση του Ανδρέα Βασιλόπουλου επί παντός επιστητού, θέτει επί τάπητος όλα τα σημεία της παρέμβασης Πάντζα αποκαλώντας τον θρασύτατο, υβριστή και ψεύτη!

Λίγα 24ωρα μετά το post Πάντζα, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο οποίος συνηθίζει να μην απαντά ποτέ εν θερμώ, βάζει στη θέση του τον άπειρο, όπως τον αποκαλεί αντιδήμαρχο, Σπύρο Πάντζα.

Ακολουθεί αυτούσια η εν ψυχρώ απάντηση του Ανδρέα Βασιλόπουλου.   

Θρασύτατος, Υβριστής και Ψευδόμενος ο κ. Πάντζας 

Ο κ. Πάντζας, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος, Θρασύτατος, Υβριστής και Ψευδόμενος, γίνεται υποχείριο ενός Δημάρχου σε πολιτικό πανικό θυσιάζοντας την προσωπική αξιοπρέπεια και αξιοπιστία στην μικροπολιτική παραπληροφόρηση. Η απειρία του νεαρού αντιδημάρχου δεν αποτελεί δικαιολογία για το ασυγχώρητο ολίσθημα του και για τις δόλιες παραπλανητικές δήθεν «ερωτήσεις» του που τον αυτοεξευτελίζουν.

κ. Πάντζα, ουδέποτε είχα την αρμοδιότητα των κοιμητηρίων στους μόλις 18 μήνες συμπαράταξης με την δημοτική πλειοψηφία που κατέρρευσε με μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής.

κ. Πάντζα, ως αρμόδιος για το περιβάλλον είχα θέσει ευθέως και ανοικτά ότι ο χώρος που η πλειοψηφία προόριζε για επέκταση είχε νόμιμη χρήση γης πρασίνου και θα έπρεπε να αναζητηθούν έγκαιρα σοβαρές λύσεις ώστε να μην προσβάλλεται η μνήμη των συμπολιτών μας με ταφές εκτός κοιμητηρίου.

κ. Πάντζα, η δημοτική αρχή είναι αυτή που αδιαφορώντας σπατάλησε επτά χρόνια για ένα κατεξοχήν διαδικαστικό ζήτημα νομιμοποίησης και το χειρότερο ακόμη και σήμερα συκοφαντώντας και υβρίζοντας δηλώνει αδυναμία να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για την λύση του ζητήματος.

Τι δεν καταλαβαίνετε κ. Πάντζα ως αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα κοιμητήρια;

Ότι το κοιμητήριο πρέπει και μπορεί να είναι νόμιμο και αδειοδοτημένο, δεν το καταλαβαίνετε;

Ότι η επέκταση που πρόσφατα κάνατε είναι επίσης παράνομη και χωρίς άδεια, δεν το καταλαβαίνετε;

Ότι ο ίδιος ο κ. Μπουρνούς σε ερώτησή μου, είπε ψέματα ότι έβγαλε άδεια για τη επέκταση, ενώ μέχρι σήμερα ακόμα δεν υπάρχει, δεν καταλαβαίνετε ότι είναι ντροπή για την παράταξής σας;

Εσάς σας αφήνει αδιάφορο;

Ότι οι επιστολές μου για έλεγχο της νομιμότητας δεν πρόκειται να εμποδίσουν τις όποιες ταφές στο υπάρχον κοιμητήριο, δεν το καταλαβαίνετε;

Ότι δεν προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών όποιος ζητά τη νομιμότητα ενός κοιμητηρίου, το καταλαβαίνετε;

Καταλαβαίνετε ότι τσαλακώνει την αξιοπρέπειά σας ο κ. Μπουρνούς και η κλίκα του, όταν δεν σας αφήνουν να αρθρώσετε λέξη στο δημοτικό συμβούλιο;

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο καταλάβατε ότι πήγατε να ψελλίσετε μία απάντηση και σας έκοψε ο Πρόεδρος;

Πείτε μου πότε ήταν η τελευταία φορά που σας επέτρεψε να αρθρώσετε δημόσιο λόγο;

Ήρθε η ώρα να αποστασιοποιηθείτε και να διαχωρίσετε τη θέση σας, από την εμπάθεια και τοξικότητα μιας δημοτικής αρχής που σας χρησιμοποιεί εκμεταλλευόμενη την απειρία σας και που προσβάλει βάναυσα όχι μόνο την παράδοση αγώνων της οικογένειας σας αλλά και την κοινή λογική των δημοτών που σας εμπιστεύτηκαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα