30 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΝέα μέλη της Ε.Ν.Α. οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κρωπίας Θανάσης Δήμας και Γεράσιμος...

Νέα μέλη της Ε.Ν.Α. οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κρωπίας Θανάσης Δήμας και Γεράσιμος Ντούνης.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος, αποτελεί δημιούργημα του Νεκτάριου Καλαντζή δημοτικού συμβούλου Παλλήνης, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί σε νέους αιρετούς, τόσο ηλικιακά όσο και αυτοδιοικητικά, πιστεύοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών.

Με λίγα λόγια σκέφτηκε ότι χρειάζεται νέο αίμα από ανθρώπους που θα φρεσκάρουν το αυτοδιοικητικό πεδίο που έχει βαλτώσει από αιρετούς που δεν εννοούν να δώσουν τόπο στα νιάτα. Βάση αυτού του σκεπτικού ξεκίνησε τη δράση της η Ε.Ν.Α. προ πέντε ετών και σήμερα στους κόλπους της αριθμεί μια πλειάδα νέων αιρετών, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, αντιπεριφερειαρχών, έπαρχων και αντιδημάρχων, καθώς εκτείνεται απ’ το Καστελόριζο ως την Θράκη και απ’ την Κέρκυρα ως την Κρήτη.

Αυτά τα πέντε χρόνια η παρουσία της Ε.Ν.Α. είναι περισσότερο από αισθητή με εποικοδομητικές παρεμβάσεις και ημερίδες που σχετίζονται με την καινοτόμα ανάπτυξη των δήμων μέσω του πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα κάθε Περιφερειακής και Δημοτικής ενότητας.

Με την έναρξη της νέας περιόδου, ο κος Καλαντζής ενισχύει τα μέλη της Ένωσης με νεοεκλεγμένους νέους αυτοδιοικητικούς από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Τα δύο νέα μέλη της προέρχονται απ’ το δήμο Κρωπίας και είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θανάσης Δήμας και Γεράσιμος Ντούνης.

Ο Νεκτάριος Καλαντζής εκ μέρους της Ε.Ν.Α. τους καλωσορίζει στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα