23.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ ένας και μοναδικός Μπουρνούς επί παντός επιστητού

Ο ένας και μοναδικός Μπουρνούς επί παντός επιστητού

Αν απουσιάζει ο δήμαρχος από προγραμματισμένη συνεδρίαση του Σώματος δεν αναλαμβάνει κανείς, ούτε ο Πρόεδρος, ούτε οι αντιδήμαρχοι ν’ απαντήσει στις ερωτήσεις.

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος κι ο Βασίλης Μπελιάς αμφότεροι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του υπ. Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου σχολιάζουν τη συνεδρίαση της 23ης Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας την ειδοποιό διαφορά μεταξύ του one man show Μπουρνούς και της ελεύθερης συμμετοχής – άποψης – γνώμης Βασιλόπουλου.

Προς επικύρωση των προαναφερομένων, η συνήθεια Μπουρνούς ν’ απαντά στα ερωτήματα συνεδριάσεων του Σώματος, αγνοώντας τους καθ’ ύλη υπευθύνους αντιδημάρχους, ακόμα και παραβρισκόμενους μελετητές ή ορκωτοί λογιστές κ.α.

Οπότε αν απουσιάζει ο δήμαρχος από προγραμματισμένη συνεδρίαση του Σώματος δεν αναλαμβάνει κανείς, ούτε ο Πρόεδρος, ούτε οι αντιδήμαρχοι ν’ απαντήσει στις ερωτήσεις.

Σε αντίθεση η ομάδα Βασιλόπουλου αποδεικνύει στην πράξη πως είναι πανέτοιμη από τώρα, ν’ ανταποκριθεί στο έργο της διοίκησης του δήμου, καθώς η δημοκρατική αντίληψη Βασιλόπουλου κι η εμπιστοσύνη στα άτομα του ψηφοδελτίου του, τους δίνει τον απαιτούμενο χώρο προς τούτο.

Επειδή οι λέξεις πολλές φορές είναι φτωχές παρακολουθήστε ζωντανά τη συζήτηση των δύο ανδρών στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο εδώ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα