17.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤο Πικέρμι έδωσε τη χαριστική βολή στην επανεκλογή Μπουρνούς

Το Πικέρμι έδωσε τη χαριστική βολή στην επανεκλογή Μπουρνούς

Οι ψηφοφόροι του Πικερμίου αποφάσισαν τον πολιτικό θάνατο Μπουρνούς δίνοντας αέρα νίκης στην Τσεβά με υπερδιπλάσιο αριθμό ψήφων…

Οι ψηφοφόροι του Πικερμίου, έδωσαν υπερδιπλάσιες ψήφους στην Δήμητρα Τσεβά, 1633 ψήφοι η Τσεβά – μόλις 782 ψήφοι ο Μπουρνούς, ΓΙΑΤΙ:

Δεν ξέχασαν τον αποκλεισμό των ορεινών περιοχών απ’ τα χιόνια και την παγερή αδιαφορία Μπουρνούς να σταθεί αρωγός στα προβλήματα που προέκυψαν.

Δεν ξέχασαν  την φωτιά που κατέκαψε το Ντράφι και τη Διώνη, λόγω της ολιγωρίας Μπουρνούς να αποψιλώσει έγκαιρα τις περιοχές, παρότι οι κάτοικοι Ντραφίου προειδοποιούσαν εγγράφως μήνες πριν τη φωτιά του Ιουλίου 2022.

Δεν ξέχασαν ότι διένειμε το κρατικό βοήθημα υπέρ των πυροπαθών κατά κρίση και βούληση Μπουρνούς.

Δεν ξέχασαν τη μανία με την οποία πετσόκοψαν τα δέντρα στο Ντράφι μετά την πυρκαγιά, αν και τα κοντά κούτσουρα που άφησε το δρεπάνι Μπουρνούς βλάστισαν ξανά σε ελάχιστο χρόνο.

Δεν ξέχασαν το σχέδιο πόλης Πικερμίου, που παρουσίασε ο Μπουρνούς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, χωρίς ανοιχτή διαβούλευση.

Δεν ξέχασαν ότι δεν παρουσίασε ποτέ τις ενστάσεις τις οποίες διαχειρίστηκε ο Μπουρνούς κατά πως ήθελε.

Δεν ξέχασαν ότι με το έτσι θέλω Μπουρνούς προσπάθησε να φορτώσει μια Μονάδα Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στο παλιό οινοποιείο Πικερμίου.

Δεν ξέχασαν τη βίαιη κοπή της μανόλιας στην πλατεία Αγ. Χριστοφόρου για να βάλει επί της Μαραθώνος κιόσκι συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών που όχι μόνο δεν εξυπηρετεί αλλά σπανίως λειτουργεί.

Δεν ξέχασαν κι άλλες πολλές πληγές που άφησε η κακοδιοίκηση Μπουρνούς στην περιοχή τους ΟΜΩΣ…

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ όταν ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουν το μοναδικό όπλο που κατείχαν στα χέρια τους, την ΨΗΦΟ τους, για να δώσουν τη χαριστική βολή σε μια δημοτική αρχή του ενός ανδρός που όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το Πικέρμι, αλλά λεηλάτησε ή προσπάθησε να λεηλατήσει το φυσικό κάλλος της περιοχής και την καθημερινότητα των κατοίκων της.

Ετυμηγορία καταδίκης Μπουρνούς

Οι ψηφοφόροι του Πικερμίου αποφάσισαν τον πολιτικό θάνατο Μπουρνούς.              Έδωσαν υπερδιπλάσιες ψήφους στην Δήμητρα Τσεβά, (1633 ψήφοι η Τσεβά – μόλις 782 ψήφοι ο Μπουρνούς), γεγονός που λειτούργησε ως χαριστική βολή στην επανεκλογή Μπουρνούς, ο οποίος κατάφερε να υπερισχύσει στη Ραφήνα με μικρή διαφορά, 3.031 ψήφοι στον Μπουρνούς – 2.934 στην Δήμητρα Τσεβά.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα