15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΌσο υπάρχει ασυνειδησία, τι να σου κάνει η υπηρεσία Περιβάλλοντος του δήμου...

Όσο υπάρχει ασυνειδησία, τι να σου κάνει η υπηρεσία Περιβάλλοντος του δήμου Κρωπίας;

Εξερράγη ο αντιδήμαρχος Θοδωρής Γρίβας υπεύθυνος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας όταν μετά από επιτόπιο έλεγχο διαπίστωσε την ασυνειδησία συμπολιτών του να ρυπαίνουν ασύστολα οπουδήποτε, με μπάζα, κλαδέματα κ.α., ακόμα και κάτω απ’ τις απαγορευτικές πινακίδες που έχει αναρτήσει ο δήμος Κρωπίας.

Ένεκα τούτου ο κος Γρίβας τόνισε ότι εκ της νομοθεσίας μπορούν να επιβληθούν και πρόστιμα στους παραβάτες.

Όπως επισημαίνει:   

«Κάποιοι ασυνείδητοι επιμένουν να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και παράλληλα να μην λαμβάνουν υπόψη τους ούτε την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν υπό αντίξοες, λόγω της πανδημίας, συνθήκες οι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου στους οποίους όλοι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες.

Υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι επιμένουν να καθαρίζουν τις ιδιοκτησίες τους και να μην ειδοποιούν το Γραφείο Δημότη του δήμου αλλά να πετούν ό,τι θεωρούν άχρηστο οπουδήποτε. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο δήμος ουδέποτε αρνήθηκε να συλλέξει κλαδέματα, μπάζα και ογκώδη αντικείμενα.

Υπό τις παρούσες συνθήκες πρέπει να κατανοήσουν ότι όλοι έχουμε ευθύνη να περιφρουρούμε τη δημόσια υγεία. Έχουμε κάνει επανειλημμένα σχετικές ανακοινώσεις όμως οι ασυνείδητοι συνεχίζουν να λειτουργούν σε βάρος όλων των υπολοίπων. Τους κάνω σαφές λοιπόν ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι. Όχι μόνο θα παρακολουθούμε επισταμένως τι συμβαίνει αλλά και σε περίπτωση που κάποιος συλληφθεί να πετά οπουδήποτε θα υποχρεωθεί να πληρώσει αυστηρό πρόστιμο. Ιδιαίτερα αν δεν έχει καν επικοινωνήσει με το Γραφείο του Δημότη!».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα