13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠανικός και μεθοδεύσεις Μπουρνούς για κάλυψη παρανομίας (ΙΝΤΡΑΚΑΤ) – Σε δυσμενή θέση...

Πανικός και μεθοδεύσεις Μπουρνούς για κάλυψη παρανομίας (ΙΝΤΡΑΚΑΤ) – Σε δυσμενή θέση ο Μώρος

Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Αιδώς κ. Μώρο! Ως Πρόεδρος του ΔΣ ανέχεστε αυτές τις σκοτεινές μεθοδεύσεις; Καταλαβαίνετε την προσπάθεια εξαπάτησης και την παραβλέπετε ή δεν την καταλαβαίνετε;».

Έκθετος για πολλοστή φορά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου Κώστας Μώρος, καθώς υπογράφει όλες τις μεθοδεύσεις Μπουρνούς σχετικά:

Πρώτον με τον παράνομο τρόπο παραχώρησης οικοπέδου 11 στρεμμάτων στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ και

Δεύτερον με την προσπάθεια συγκάλυψης της ως άνω παρανομίας με πέπλο νομιμότητας.

«Αιδώς κ. Μώρο» φωνάζει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος. «Ως Πρόεδρος του ΔΣ ανέχεστε αυτές τις σκοτεινές μεθοδεύσεις; Καταλαβαίνετε την προσπάθεια εξαπάτησης και την παραβλέπετε ή δεν την καταλαβαίνετε;».

Ακολουθεί Δ.Τ. της παράταξης “Δύναμη Ανάπτυξης”

Πανικός και μεθοδεύσεις Μπουρνούς για την παρανομία της απευθείας παραχώρησης

Με απίστευτη θρασύτητα και απαράδεκτες μεθοδεύσεις επιχειρεί η διοίκηση Μπουρνούς συγκάλυψη των παρανομιών της, μετά την προσφυγή της παράταξής μας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι που ψήφισαν την απευθείας παραχώρηση δημοτικής περιουσίας, παρά τις διατάξεις του Νόμου που υποχρεώνει σε διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού, φοβούνται ποινικές ευθύνες. Τόσο η παράταξή μας όσο και μεγάλη μερίδα δημοτών, αντιδρούμε με στόχο την τήρηση της νομιμότητας και τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Είναι τέτοιος ο πανικός που επικρατεί ώστε τους οδηγεί σε απανωτά λάθη.

Κατασκευάζει μία κατεπείγουσα συνεδρίαση, ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος κατεπείγοντος.
Επιλέγει την τηλεφωνική δια περιφοράς συνεδρίαση, προκειμένου να φιμώσει τις αντιδράσεις, να αποφύγει τη δημοσιότητα και όλα αυτά ενώ χθες είχαμε κανονική δια ζώσης συνεδρίαση ΔΣ και μπορούσε εκτός ημερησίας να συζητηθεί το όποιο θέμα.
Στέλνουν πρόσκληση για τηλεφωνική έκτακτη συνεδρίαση για την Πέμπτη και μετανιώνοντας, μόλις σαράντα λεπτά αργότερα, στις 13:05, με ορθή επανάληψη, επισπεύδουν το χρόνο συνεδρίασης για σήμερα Τετάρτη στις 14:30.
Απαιτεί δηλαδή οι δημοτικοί σύμβουλοι να είναι διαθέσιμοι από επαγγελματικές υποχρεώσεις, να βρίσκονται σε υπολογιστή για να λάβουν τις εισηγήσεις, να έχουν χρόνο να διαβάσουν τις εισηγήσεις και να ενημερωθούν πριν ψηφίσουν.

Εμπαίζετε συστηματικά δημότες οι οποίοι σας έχουν ζητήσει να παραβρεθούν στη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος και μεθοδεύετε να μην έχουν τη δυνατότητα αυτή. Αυτή είναι η δική σας αντίληψη περί δημοκρατίας και διαφάνειας; Αυτό είναι το πολιτικό σας ήθος;  Ποιον κοροϊδεύετε; Αιδώς κ. Μώρο. Ως Πρόεδρος του ΔΣ, ανέχεστε αυτές τις σκοτεινές μεθοδεύσεις; Καταλαβαίνετε την προσπάθεια εξαπάτησης και την παραβλέπετε ή δεν την καταλαβαίνετε;  
Απαιτούμε να αναβληθεί η συνεδρίαση και να φέρετε το θέμα, όπως υποχρεούστε, σε κανονική δια ζώσης συνεδρίαση, τηρώντας τις προθεσμίες πρόσκλησης και τις διαδικασίες.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα