13.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠριν αλέκτορα φωνήσαι...δικαιώνεται η σπουδή Βασιλόπουλου για σχολικά λεωφορεία

Πριν αλέκτορα φωνήσαι…δικαιώνεται η σπουδή Βασιλόπουλου για σχολικά λεωφορεία

Α.Β.: Καλούμε - έστω και κατόπιν εορτής - τον κ. Μπουρνούς να σταθεί στο ύψος του Δημάρχου και να πράξει τα αυτονόητα, παραμερίζοντας τον εγωισμό και την εμπάθεια του.

Δικαιώνεται η σπουδή Βασιλόπουλου για την έγκαιρη επέμβαση της δημοτικής αρχής Μπουρνούς να καλύψει το κενό της μεταφοράς των μαθητών, λόγω προβλήματος που δημιουργήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής.

Ενώ λοιπόν ενημέρωσε απ’ την Πέμπτη εγγράφως (αρ.πρωτ.21475/06.10.2022) για το πρόβλημα που θα προέκυπτε από σήμερα Δευτέρα, ο κος Μπουρνούς κατηγόρησε απλά τον υπ. Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο για μικροπολιτική αφήνοντας, γονείς και μαθητές να διαχειριστούν μόνοι τους το πρόβλημα.

Έτσι σήμερα ο κος Βασιλόπουλος στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί, ζητά:
Ανδρέας Βασιλόπουλος: Ζητάμε έστω και τώρα λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών
Παρά το γεγονός ότι:

  • ενημερώσαμε από την Πέμπτη (αρ.πρωτ.21475/06.10.2022) εγγράφως τη δημοτική αρχή Μπουρνούς για το πρόβλημα που θα προέκυπτε από Δευτέρα (10/10/2022) με την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία του Πικερμίου
  • ζητήσαμε την άμεση σύγκληση της οικονομικής επιτροπής προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα

Ο κ. Μπουρνούς επιχειρώντας να κρύψει την ανικανότητα διοίκησης και τον πολιτικό πανικό που τον διακατέχει, άφησε τους γονείς και τα παιδιά να διαχειριστούν μόνοι τους το πρόβλημα.

Με μια ανάρτησή του περιορίστηκε να κατηγορεί τον υπ. Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο για μικροπολιτική και με μια προσχηματική συνάντηση να καθησυχάζει τους Συλλόγους Γονέων με υποσχέσεις που τρεις ημέρες μετά δεν τήρησε, όπως αποδεικνύει η σημερινή απουσία των σχολικών λεωφορείων από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πικερμίου.
Στις μέρες μας, όπου άλλοι δήμοι εξασφαλίζουν συγκοινωνία ακόμη και για τους φοιτητές τους, ο κ. Μπουρνούς είναι ανίκανος να δώσει άμεσα μια προσωρινή λύση, μέχρι η Περιφέρεια που έχει την αρμοδιότητα να μπορέσει να αντιδράσει.

Καλούμε – έστω και κατόπιν εορτής – τον κ. Μπουρνούς να σταθεί στο ύψος του Δημάρχου και να πράξει τα αυτονόητα, παραμερίζοντας τον εγωισμό και την εμπάθεια του.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα