20.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΨηφίζουμε Τσεβά ως μόνη διέξοδο απ' το χάος Μπουρνούς…(βίντεο)

Ψηφίζουμε Τσεβά ως μόνη διέξοδο απ’ το χάος Μπουρνούς…(βίντεο)

Ας μην αφήσουμε στους απογόνους μας την ντροπή ότι δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε έναν τοπάρχη χωρίς ενσυναίσθηση των καταστροφικών ενεργειών του.

Δεν πάει άλλο. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς θα καταστρέψει τον τόπο και τις ζωές μας. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, υψώνουμε τις φωνές μας, πείθουμε φίλους, γνωστούς, συγγενείς και γείτονες, ότι αυτός ο τύπος θα μας στερήσει κάθε ικμάδα ζωής.

Ας πείσουμε όσους διστάζουν να εκδηλωθούν, αν και αντιπαθούν τον Μπουρνούς, ότι μόνη διέξοδος απ’ το χάος Μπουρνούς είμαστε εμείς, οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου. Πίσω απ’ το παραβάν δεν μας φοβίζει καμιά απειλή, δεν μας δελεάζει καμιά υπόσχεση που δεν θα τηρηθεί, μόνη σκέψη μας να «μαυρίσουμε» τον Βαγγέλη Μπουρνούς που μαύρισε τις ζωές μας καταστρέφοντας ή προσπαθώντας να καταστρέψει το περιβάλλον που ζούμε.

Ψηφίζουμε Τσεβά δίνοντας την ευκαιρία για μια πρωτοπόρα και δημιουργική διοίκηση του δήμους μας, με τους άριστους και των δύο παρατάξεων.

Δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα να σώσουμε τον τόπο μας, το περιβάλλον, τη ζωή μας.

Ψηφίζουμε Τσεβά για να μην αφήσουμε στους απογόνους μας την ντροπή ότι δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε έναν τοπάρχη χωρίς ενσυναίσθηση των καταστροφικών ενεργειών του.

Τολμάμε και νικάμε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου!

Στο βίντεο που ακολουθεί αποκαλυπτική συνέντευξη Ανδρέα Βασιλόπουλου για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 15 Οκτωβρίου. Καλή ακρόαση.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα