21.3 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΡαφήνα: Επιστολή Α. Βασιλόπουλου προς Κεραμέως για μετεγγραφές φοιτητών απ’ το τέλος...

Ραφήνα: Επιστολή Α. Βασιλόπουλου προς Κεραμέως για μετεγγραφές φοιτητών απ’ το τέλος Ιουνίου

Άμεση απάντηση στο άρθρο μας Μετεγγραφές φοιτητών πυρόπληκτων περιοχών Μαραθώνα & Ραφήνας: Επί ποδός ο Τσίρκας, αδιάφορος(;) ο Μπουρνούς! η υπενθύμιση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης», επιστολής που έστειλε στις 28/6/2021 προς την Υπουργό Παιδείας κα Κεραμέως, όπου αναφέρει την αναγκαιότητα να συνεχιστεί και φέτος η ειδική μέριμνα για μετεγγραφές φοιτητών που κατοικούν στις πυρόπληκτες περιοχές της Ραφήνας όπως ίσχυσε το 2018-19 και 2020.

Μάλιστα για την εν λόγω επιστολή του δέχτηκε δριμεία επίθεση από συναδέλφους του της πλειοψηφίας, επειδή η εν λόγω επιστολή του «έφυγε» χωρίς την σύμφωνη γνώση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου στη συνεδρίαση της 27 Ιουλίου. Επικρίθηκε μάλιστα επειδή υπέγραφε ως επικεφαλής παράταξης, αλλά κι ως αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς εκείνη την εποχή δεν είχε αποσύρει την υποστήριξή του στην δημοτική αρχή Μπουρνούς. Απαντώντας στους επικριτές του ο κος Βασιλόπουλος υποστήριξε ότι την επιστολή την έστειλε ως επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» και βεβαίως υπέγραψε και με την ιδιότητά του ως αντιδήμαρχος τη θέση που κατείχε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αργότερα απέσυρε την επιστολή που είχε αναρτήσει στην σελίδα του στο fb, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του δημάρχου μη θέλοντας να διαταράξει την μεταξύ τους συνεργασία.

link επιστολής 20210628 -Επιστολή προς την Υπουργό Παiδείας σχετικά με πυρόπληκτους μαθ…

Σήμερα μετά την είδηση που δημοσιοποιήσαμε σε σχέση με την προσπάθεια που γίνεται στον όμορο δήμο Μαραθώνα προς ευόδωση του επίμαχου θέματος, η υπόθεση της παρέμβασης Βασιλόπουλου έρχεται στο προσκήνιο.

Ελπίζουμε σύντομα να υπάρξει και απάντηση της δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου, μια και στον όμορο δήμο διαχέεται ευρέως ότι ο δήμαρχος Ρ-Π αδιαφορεί για το θέμα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα