24.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΡιζικές αλλαγές στο Συμβούλιο της Δ.Ε. Κερατέας, δήμου Λαυρεωτικής

Ριζικές αλλαγές στο Συμβούλιο της Δ.Ε. Κερατέας, δήμου Λαυρεωτικής

Μετά από δύο χρόνια λειτουργίας του ανεξάρτητου Συμβουλίου Κοινότητας Κερατέας, η προεδρία της κοινότητας αλλάζει, όπως και κάποια μέλη του.

Συγκεκριμένα, μετά την παραίτηση για λόγους υγείας του Απόστολου Ζορμπά από την προεδρία της Κοινότητας, νέος πρόεδρος ορίστηκε μεταξύ των μελών του, για την επόμενη διετία ο Σταμάτης Παπαθανασίου.

Επίσης, μετά την παραίτηση των μελών Αντώνη Μυλωνά και Ελένης Ρουμπάνη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, στο συμβούλιο εισήχθησαν οι πρώτοι επιλαχόντες Νεκτάριος Μωραΐτης και Λιανού Τυχερή.

Η νέα σύνθεση του Συμβουλίου Κοινότητας Κερατέας είναι:

Πρόεδρος: Σταμάτης Παπαθανασίου

Μέλη: Απόστολος Ζορμπάς, Λιούμης Κωνσταντίνος, Ορφανίδη Δέσποινα, Λιάπη Σταματίνα, Χατζηδιαμαντής Γεώργιος, Αντωνίου Ιωάννα, Μωραΐτης Νεκτάριος, Λιανού Τυχερή, Κρητικού – Αραμπατζή Μαρία & Καταφυγή – Εμμανουηλίδου Δέσποινα.

Με την ανανεωμένη σύνθεση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κερατέας, ξεκινάει μια διετής θητεία με νέο γνώμονα και αλλαγή πλεύσης, που σκοπό έχει, τόσο να προσφέρει στην επίλυση των προβλημάτων της Κερατέας, όσο και να διεκδικήσει αυτά που αξίζουν στην πόλη μας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει χάσει όχι μόνο τον δρόμο της ανάπτυξης αλλά και της καθημερινής ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Δημοσιοποιούνται επίσης οι προτάσεις που στάλθηκαν στο Δήμο Λαυρεωτικής για τον προϋπολογισμό του 2022, οι οποίες στην πλειοψηφία τους δυστυχώς δεν υιοθετήθηκαν.

Στο επισυναπτόμενο PDF όλες οι προτάσεις του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κερατέας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 5-1-2022

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα