16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣάββας Ιωαννίδης: Τεράστιο ευχαριστώ σ’ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους

Σάββας Ιωαννίδης: Τεράστιο ευχαριστώ σ’ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους

Το προσωπικό μου αποτελέσματα μου φέρνει τεράστια χαρά αλλά και ευθύνη. Ήταν πάνω και από αυτό που περίμενα.

Ο Σάββας Ιωαννίδης υπ. δημτοκός σύμβουλος στο ψηφοδελτιο “Δύναμη Ανάπτυξης” του Ανδρέα Βασιλόπουλου, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στην πρώτη δυάδα της Δ.Ε. Ραφήνας. Ο Σάββας έδωσε ψυχή, καρδιά και χρόνο στο,ν αγώνα επικράτησης της παράταξης και απευθύνει ένα τεράστο ευχαριστώ σ’ όσους τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Γράφει ο Σάββας Ιωαννίδης: 

Εκατόν ογδόντα ευχαριστώ. Εκατόν ογδόντα άνθρωποι, πίστεψαν σε εμένα, στις προτάσεις και τις ιδέες μου. Ότι και να πω είναι λίγο. Κρατάω την ανθρώπινη επαφή μας. Κρατάω τα υπέροχα λόγια ανθρώπων που με πλησίασαν και μου είπαν πως έρχονται να ψηφίσουν μόνο για μένα.

Κρατάω όλα εκείνα τα θετικά που μου έδιναν δύναμη να κάθομαι στον ήλιο από τις εφτά το πρωί έως τις εφτά το απόγευμα. Αυτά τα θετικά είστε όλοι εσείς.

Το προσωπικό μου αποτελέσματα μου φέρνει τεράστια χαρά αλλά και ευθύνη. Ήταν πάνω και από αυτό που περίμενα. Τώρα ξεκινάει η μεγάλη πρόκληση. Με προτάσεις και σωστή αντιπολίτευση να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο. Ευχαριστώ τον Ανδρέα Βασιλόπουλο που μας έδωσε όλα όσα ζητήσαμε ως εφόδια για να δείξουμε τις προτάσεις μας.

Τεράστιο ευχαριστώ σ’ όλη την ομάδα της Δύναμης Ανάπτυξης που τους έχω ως δεύτερη μου οικογένεια.

Μαζί καταφέραμε πολλά.

Ευχαριστώ – Αγαπώ – Ευγνωμονώ

Σάββας Ιωαννίδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα