21.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔήμος Ρ-Π: Βασιλόπουλος στηρίζει Τσεβά στις επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 15 Οκτώβρη

Δήμος Ρ-Π: Βασιλόπουλος στηρίζει Τσεβά στις επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 15 Οκτώβρη

Για τα έως τώρα δεδομένα συνεργασιών στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, είναι η πρώτη φορά που εκλογική συνεργασία γίνεται με τόσο διάφανο τρόπο, χωρίς κανείς να μη μπορεί να μιλήσει για διαπραγμάτευση κάτω απ’ το τραπέζι.

Με βάση την απόλυτη δημοκρατία, συλλογικότητα και διαφάνεια, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος και η Δήμητρα Τσεβά ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Βαγγέλη Μπουρνούς διεκδικώντας με αξιώσεις την διοίκηση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο παρατάξεων έγινε χτες όπου συζητήθηκε το πλάνο προγραμματικής συμφωνίας που θα δεσμεύει όλες τις πλευρές. Ακολούθησε η πρόσκληση  του Ανδρέα στην ομάδα του, για συνάντηση το πρωί στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» στη Ραφήνα, όπου τους ενημέρωσε για την προαναφερόμενη συζήτηση και πήρε την συναίνεση όλων να συνεχίσει στην συνυπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας.

Για τα έως τώρα δεδομένα συνεργασιών στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, είναι η πρώτη φορά που εκλογική συνεργασία γίνεται με τόσο διάφανο τρόπο, βάση δημοκρατικών και συλλογικών διαδικασιών, που ανακοινώνεται δημόσια το συνυποσχετικό των δύο, ώστε οι πολίτες του δήμου να γίνουν γνώστες των διαδικασιών, χωρίς κανείς να μη μπορεί να μιλήσει για διαπραγμάτευση κάτω απ’ το τραπέζι.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα