24.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔύναμη Ανάπτυξης: Ρυθμιστής των εξελίξεων στην επαναληπτική εκλογή ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δύναμη Ανάπτυξης: Ρυθμιστής των εξελίξεων στην επαναληπτική εκλογή ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς όλοι περιμένουν την απόφασή του σχετικά με τον ποιον εκ των δύο θα στηρίξει και με ποιους όρους.

Για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς η παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» αναδεικνύεται σε μεγάλο ρυθμιστή για το που θα κλείνει η ζυγαριά με την κάλπη την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς όλοι περιμένουν την απόφασή του σχετικά με τον ποιον εκ των δύο μονομάχων θα στηρίξει και με ποιους όρους.

Σύμφωνα με αποκλειστική δήλωσή του:

«Οι συνδημότες μας εμπιστεύτηκαν με βάση το πρόγραμμά μας. Εμείς θ’ ανταποκριθούμε και θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους. Η απόφασή μας για τον δεύτερο γύρο θα γίνει με απόλυτη διαφάνεια και θα βασίζεται σε προγραμματική συμφωνία που θα δεσμεύει όλες τις πλευρές.

Όλα πρέπει να γίνουν προς όφελος της αξιοπιστίας της ομάδας μας. Πρέπει να γίνονται με προσεκτικά βήματα και αλληλουχία καταστάσεων. Ποτέ δεν έλαβα στη ζωή μου αποφάσεις εν θερμώ, ούτε αυταρχικά, χωρίς να ζητήσω τη συγκατάθεση της ομάδας μας».

Δεν απομένει τίποτα άλλο εκτός απ’ το να περιμένουμε τα επόμενα βήματα που θα επιλεγούν απ’ τον Ανδρέα Βασιλόπουλο και την ομάδα του συντομότατα, ώστε να γίνει επίσημη δημόσια ενημέρωση. Εν αναμονή για τη μεγάλη είδηση λοιπόν…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα