24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣε πρώτο πλάνο το Σπήλαιο Κουτούκι στην Παιανία

Σε πρώτο πλάνο το Σπήλαιο Κουτούκι στην Παιανία

Το Σπήλαιο Κουτούκι και τα μεγάλα έργα του Δήμου Παιανίας κυριάρχησαν στη συνάντηση του Ισίδωρου Μάδη με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γεώργιο Διδασκάλου.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Παιανίας έθεσε υπόψη του Γ.Γ. τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκαλούνται στην εξέλιξη έργων λόγω των εργασιών παρακολούθησης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Στον Δήμο Παιανίας, η σύννομη αυτή διαδικασία έχει οδηγήσει σε πολύμηνες καθυστερήσεις την ανέγερση του νέου δημαρχείου ενώ μετά και την ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας, προτεραιότητα του Δημάρχου Παιανίας είναι να αποφευχθούν αντίστοιχες καθυστερήσεις.

Ο Ισίδωρος Μάδης εκτενή αναφορά έκανε και για το Σπήλαιο Κουτούκι, μεταφέροντας στον Γ. Διδασκάλου προτάσεις για την καλύτερη προβολή και αξιοποίησή του και προς όφελος της πόλης. Ο Δήμαρχος Παιανίας εξήγησε πως απαραίτητο είναι ένα μνημόνιο συνεργασίας μέσω του οποίου θα επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα διαχωρίζοντας τις αρμοδιότητες και τομείς ευθύνης του κάθε φορέα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα