21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣφοδρή επίθεση Βασιλόπουλου εναντίον Μπουρνούς: Η εμπάθειά σας οδήγησε σε αποτυχία προγραμματισμένη...

Σφοδρή επίθεση Βασιλόπουλου εναντίον Μπουρνούς: Η εμπάθειά σας οδήγησε σε αποτυχία προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη του Σώματος

Α. Βασιλόπουλος: Το ζήσαμε και αυτό. Η διοίκηση, ή μάλλον η «μη» διοίκηση Μπουρνούς μας χάρισε μία μοναδική εμπειρία. Ορισμός της ανικανότητας ότι απέτυχε να…

Σοβαρή καταγγελία του Ανδρέα Βασιλόπουλου, δημοτικού συμβούλου – υποψηφίου Δημάρχου, δίνει άλλη διάσταση στην ακύρωση της προγραμματισμένης τηλεδιάσκεψης της Τρίτης 31 Μαΐου και την διεξαγωγή της συνεδρίασης διά περιφοράς, δηλαδή τηλεφωνικά ή μέσω μέιλ.

Όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων η απάντηση του Προέδρου κου Μώρου, στον οποίο τηλεφωνήσαμε ρωτώντας γιατί δεν μπορούμε να δούμε διαδικτυακά την συνεδρίαση, ότι «μας πετάει έξω το σύστημα», αποδεικνύεται αναληθής, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κος Βασιλόπουλος.

Έκτακτη είδηση: Αδύνατη η μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση του Δ.Σ. Ρ-Π – Μώρος: «Μας πετάει έξω το σύστημα!»

Λυπούμεθα γιατί ένας σοβαρός άνθρωπος όπως ο κος Μώρος, εκτίθεται λόγω της εμπάθειας – όπως αναφέρει ο κος Βασιλόπουλος – του δημάρχου απέναντι στον μοναδικό υπάλληλο πληροφορικής του δήμου, ο οποίος μετατέθηκε με απόφαση δημάρχου σε άλλη υπηρεσία.

Ακόμα και σωστή να ήταν η εν λόγω απόφαση, ο κος Μπουρνούς, αν ήταν καλός διαχειριστής της διοίκησης του δήμου, θα έπρεπε πριν προβεί στην μετακίνηση του υπαλλήλου να είχε φροντίσει να τον αντικαταστήσει κι όχι να εκθέτει και μάλιστα στο και πέντε, τον συνεργάτη του πρόεδρο του Σώματος, κο Μώρο, ο οποίος το μόνο που κάνει, ακόμα και εις βάρος της προσωπικότητάς του, να καλύπτει όλες τις αστοχίες του κου Μπουρνούς, που δεν είναι και λίγες.

Ακολουθεί η καταγγελτική επίθεση του Ανδρέα Βασιλόπουλου, που αισθάνεται ντροπή, όπως όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες του δήμου μας, για την αποτυχία διεξαγωγής της προγραμματισμένης τηλεδιάσκεψης, με ευθύνη του κου Μπουρνούς.

Τονίζει ο κος Βασιλόπουλος:    

«Αποτύχατε να κάνετε προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο. Ντροπή.
Το ζήσαμε και αυτό. Η διοίκηση, ή μάλλον η «μη» διοίκηση Μπουρνούς μας χάρισε μία μοναδική εμπειρία. Ορισμός της ανικανότητας ότι απέτυχε να διεξάγει προγραμματισμένη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, «λόγω προβλήματος χρήσης της τεχνολογίας e-presence».
Η εμπάθεια του κ. Μπουρνούς οδήγησε σε μετακίνηση στην ύδρευση του μοναδικού υπαλλήλου πληροφορικής του Δήμου μας, που έως σήμερα ρύθμιζε τις τηλεδιασκέψεις του δημοτικού συμβουλίου.
Εγώ ενημερώθηκα για το πρόβλημα από τον Γενικό Γραμματέα και κλήθηκα να βοηθήσω το μεσημέρι της Τρίτης (δηλ. της ίδιας ημέρας που το απόγευμα είχαμε το ΔΣ). Ήταν η ημέρα που επιστρέφαμε οικογενειακώς, οδικώς, από τη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μας να σώσουμε την τηλεδιάσκεψη, από την ώρα που επέστρεψα μέχρι τις 19:30 ο χρόνος ήταν λίγος.
Δικαίωμα της διοίκησης οι μετακινήσεις προσωπικού. Όμως η απερισκεψία να μην έχει εκπαιδευτεί κανένας άλλος υπάλληλος μέχρι και την ημέρα της προγραμματισμένης συνεδρίασης είναι καταδικαστέα, όπως άλλωστε και το ότι εν έτη 2022 ο Δήμος βρίσκεται χωρίς κανένα υπάλληλο πληροφορικής.
Κύριε Μπουρνούς, στο βωμό της ολιγαρχικής σας διοίκησης, πέφτετε διαρκώς σε ολέθρια σφάλματα, τα οποία πληρώνουν άλλοτε οι υπάλληλοι και άλλοτε οι πολίτες του Δήμου μας.
Ανδρέας Βασιλόπουλος»
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα