22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣτοίβες κλαδιών στο βουνό της Ραφήνας, έτοιμες να βάλουν μπουρλότο στην περιοχή!

Στοίβες κλαδιών στο βουνό της Ραφήνας, έτοιμες να βάλουν μπουρλότο στην περιοχή!

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη ψηφίζουμε Ανδρέα Βασιλόπουλο, άνθρωπο με όραμα, σχέδιο και νέες ιδέες που μπορεί να κάνει το δήμο μας καλύτερο!

Γράφει ο Χρήστος Κυριακούλης*

Τον Μάρτιο σε συγκέντρωση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου της Καλλιτεχνούπολης,  ο δήμαρχος κος Μπουρνούς χωρίς καμία ντροπή δήλωνε: «οι οικισμοί θα ξανακαούν!». Ως επικύρωση της δυσοίωνης πρόβλεψής του σας παρουσιάζουμε τις στοίβες από ξερά κλαδιά, που μια σπίθα είναι ικανή να βάλει μπουρλότο στο βουνό της Ραφήνας.

Σήμερα βρισκόμαστε στη λεωφόρο Τζον Κένεντι, μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού που θα έπρεπε να υπάρχει μια μέριμνα για τη πρόληψη πυρκαγιών, σε ένα από τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν από τη Ραφήνα στα Περιβολάκια. Η λεωφόρος Κένεντι που χρησιμοποιεί συχνά ο δήμαρχος μας για να έρθει στις γύρω περιοχές.

Δε θα σχολιάσω σήμερα την έλλειψη πεζοδρομίων, ούτε την άθλια κατάσταση των πυροσβεστικών κρουνών, αλλά το έργο που συνεχίζει να μη κάνει σχετικά με τη πρόληψη πυρκαγιάς.

Βλαστικά κλαδέματα σε σωρούς έτοιμα για ανάφλεξη.

Απ’ ότι φαίνεται επιθυμεί να κάνει τα λόγια του πράξη (οι οικισμοί θα ξανακαούν), ώστε να καμαρώνει σαν σύγχρονος Νέρωνας, το έργο του.

Εύχομαι να μη ζήσουμε άλλη πυρκαγιά όπως στο Μάτι το ΄18 και το ορεινό Πικέρμι πέρσι, όσο το συγκεκριμένο άτομο παραμένει γαντζωμένο στη καρέκλα της τοπαρχίας του.

Εκφράζω την δυσαρέσκεια και την ανησυχία  μου, ως ένας άνθρωπος που έχει βιώσει ο ίδιος προηγούμενη πυρκαγιά το 2005 στο Βουνό μας.

Κάνω έκκληση σε όλους του δημότες του Δήμου μας, από όλες τις περιοχές: Ελάτε ν’ αποκαθηλώσουμε αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο απ’ το βάθρο του δημάρχου.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη ψηφίζουμε Ανδρέα Βασιλόπουλο, άνθρωπο με όραμα, σχέδιο και νέες ιδέες που μπορεί να κάνει το δήμο μας καλύτερο!

*Ο Χρήστος Κυριακούλης κάτοικος Περιβολακίων (βουνό) Ραφήνας είναι υποψήφιος στον συνδυασμό «Δύναμη Ανάπτυξης» με υπ. Δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα