16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυλλυπητήρια δήλωση Δούρου / Πατούλη για θάνατο Π.Σ. Βίκυς Αλιμπέρτη

Συλλυπητήρια δήλωση Δούρου / Πατούλη για θάνατο Π.Σ. Βίκυς Αλιμπέρτη

Ρένα Δούρου : “Η Βίκυ θα λείψει από όλες και όλους δίνουν καθημερινά τον αγώνα για καλύτερη ζωή, ανθρώπινες πόλεις, αλληλέγγυες κοινωνίες”

Με οδύνη η Δύναμη Ζωής ενημερώνει για την ξαφνική απώλεια της Περιφερειακής Συμβούλου Βασιλικής (Βίκυς) Αλιμπέρτη. Η Βίκυ, αταλάντευτη αγωνίστρια της Αριστεράς και της Αυτοδιοίκησης, τίμησε με τη συμμετοχή της την παράταξή μας. Αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της σε όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

“Η Βίκυ, μια ξεχωριστή συντρόφισσα, ένας ευαίσθητος άνθρωπος, με αδιαπραγμάτευτο ήθος, μαχητική παρουσία, μοίραζε απλόχερα δύναμη και αισιοδοξία, και δίδασκε αξιοπρέπεια. Δεν θα λείψει μόνο από εμάς και την οικογένειά της αλλά από όλες και όλους δίνουν καθημερινά τον αγώνα για καλύτερη ζωή, ανθρώπινες πόλεις, αλληλέγγυες κοινωνίες. Η παρουσία και η προσφορά της στους τομείς του πολιτισμού και του περιβάλλοντος, ξεχωριστές, έχουν δημιουργήσει σοβαρή παρακαταθήκη. Μια παρακαταθήκη που δεσμευόμαστε να τιμήσουμε”, δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Η κηδεία της Βίκυς Αλιμπέρτη θα γίνει αύριο, στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου, στις 17:30. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη δήλωσε τα εξής:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο της περιφερειακής συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ζωής» Β. Αλιμπέρτη. Διακρίθηκε για τη σεμνότητα, την αξιοπρέπεια και τη μαχητικότητά της.  Η αυτοδιοικητική της παρουσία, τίμησε το περιφερειακό μας συμβούλιο και η απώλειά της αφήνει σημαντικό κενό.

Η Περιφέρεια Αττικής και σύσσωμη η παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα