23.6 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣυνάντηση – συζήτηση Δημοτικής αρχής Λαυρεωτικής με ΔΕΔΔΗΕ προς λύση προβλημάτων ηλεκτροδότησης

Συνάντηση – συζήτηση Δημοτικής αρχής Λαυρεωτικής με ΔΕΔΔΗΕ προς λύση προβλημάτων ηλεκτροδότησης

Χθες, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου  στο Δημαρχείο Κερατέας μετά την δέσμευση του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ στελεχών του Δήμου Λαυρεωτικής και της ΔΕΔΔΗΕ.

Συμμετείχαν ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ κ. Κώτσαλος Γεώργιος με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Αδάμης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Κων/νος Λεβαντής, Σταύρος Κρητικός,  Αρετούσα Μακρή, και τα στελέχη της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού.

Μετά από δίωρη διεξοδική ανταλλαγή απόψεων ,προτάσεων και διερεύνησης τρόπων επίλυσης του προβλήματος κατέληξαν στα εξής:

1.Σε ότι αφορά τα προβλήματα που προέρχονται από την υψηλή τάση, ο Δήμος θα εντείνει την πίεση του προς τον ΑΔΜΗΕ  για άμεση επίλυση .

2.Σε ότι αφορά την ΔΕΔΔΗΕ δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη εβδομάδα 14/10/19, θα διαθέσει συνεργείο αποκλειστικά για την συντήρηση /αναβάθμιση των περίπου 50 υποσταθμών που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαυρεωτικής .

3.Θα μας κοινοποιηθεί το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα αυτής της επέμβασης ώστε σε συνεργασία με την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

4.Αντίστοιχα  θα υπάρχει συνεργασία από κοινού για τα προβλήματα ΦΟΠ (δημοτικός φωτισμός) σε περιοχές που έχουν εντοπισθεί συχνά προβλήματα .

Επειδή το πρόβλημα των διακοπών στην περιοχή του Δήμου μας είναι πλέον έντονο,  έχει γίνει κατανοητό σε όλα τα επίπεδα ότι οι λύσεις πρέπει να είναι άμεσες.

Με πνεύμα συνεργασίας μεταξύ ΔΕΔΔΗΕ και Δήμου και την καθημερινή παρακολούθηση από την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την   επίλυση του  προβλήματος.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα