13.9 C
Athens
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤο τσιφτετέλι της…Ευτυχίας και του Βασίλη

Το τσιφτετέλι της…Ευτυχίας και του Βασίλη

Ενσταντανέ το τσιφτετέλι του ζεύγους Μπουρνιά – Σακατίδου στο σουαρέ του συλλόγου Τριγλιανών

Ένα εκπληκτικό τσιφτετέλι χόρεψαν η Ευτυχία Σακατίδου κι ο Βασίλης Μπουρνιάς στο σουαρέ που διοργάνωσε ο σύλλογος Τριγλιανών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, εμπλουτισμένο με πολλά events.

Το χορευτικό ενσταντανέ του ζεύγους Μπουρνιά – Σακατίδου είναι διαχρονικό. Όπως μάθαμε το ζεύγος χορεύει πάντα τσιφτετέλι για το καλό του Νέου χρόνου στην ετήσια σχετική εκδήλωση του συλλόγου Τριγλιανών, όπου η Ευτυχία, απόγονος διακεκριμένης Τριγλανής οικογένειας,  είναι μέλος απ’ τα μικράτα της.

Ως ήταν φυσικό το ζευγάρι δέχτηκε τις επευφημίες και το χειροκρότημα των συνδαιτημόνων τους.

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.