16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤραγικός ο δήμαρχος Μπουρνούς ζητά απόλυτη υποταγή των Δ.Σ. της πλειοψηφίας

Τραγικός ο δήμαρχος Μπουρνούς ζητά απόλυτη υποταγή των Δ.Σ. της πλειοψηφίας

Ψηφίζουν αγόγγυστα όλες τις προσωπικές του αποφάσεις

Τραγική κατάσταση στις συνεδριάσεις του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου όπου οι αποφάσεις παίρνονται χωρίς την προαπαιτούμενη ενδελεχή γνώση του αντικειμένου για το οποίο καλούνται να ψηφίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Τούτο διότι ο «προσχηματικός» δήμαρχος δεν δίνει τις απαιτούμενες διευκρινίσεις για κάθε θέμα ημερησίας διάταξης κι όταν πιέζεται να τις δώσει κυρίως στον εν δυνάμει αντίπαλό του στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, Ανδρέα Βασιλόπουλο, αρνείται ως πεισματάρικο παιδί να το κάνει.

Η απόφαση άρνησης διευκρινήσεων απ’ τον «ξερόλα» τοπάρχη στις επίμονες ερωτήσεις Βασιλόπουλου, αποφασίστηκε επειδή αφ’ ενός εκνευρίζουν τον Μπουρνούς σε σημείο να μην ελέγχει τις αντιδράσεις του, οπότε δίνει τροφή σε μη φιλικά του ΜΜΕ να καυτηριάσουν τη στάση του κι αφετέρου επειδή δεν έχει και δεν μπορεί με πειστικά επιχειρήματα ν’ αντικρούσει τις τεκμηριωμένες θέσεις Βασιλόπουλου επί παντός επιστητού.

Θλίψη προκαλούν οι Νενέκοι της πλειοψηφίας, ιδίως εκείνοι που και γνώσεις έχουν και προσωπικότητα, την οποία αφήνουν βορά σ’ έναν υπερόπτη, αλαζόνα δήμαρχο.

Κι όλα αυτά επειδή δεν πρέπει να φανεί προς τα έξω η όποια διαφωνία τους. Κρίμα κι άδικο για τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν κι είναι σίγουρο ότι δεν θα την ανανεώσουν. Απλά και μόνο επειδή πλέον η συμπεριφορά τους, όσο κι αν προσπαθούν να την κρύψουν, γίνεται γνωστή στους πολίτες μέσω της άπλετης δημοσιοποίησης όσων λαμβάνουν χώρα στα δημοτικά συμβούλια.

Δείτε το video εδώ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα