15.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος της Ραφήνας λόγω των έργων αποχέτευσης της...

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος της Ραφήνας λόγω των έργων αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ

Ανάλγητος ο δήμαρχος απέναντι στα προβλήματα της τοπικής αγοράς Πασχαλιάτικα!

Αγωνία και απόγνωση είναι οι δύο λέξεις που επικρατούν στις τάξεις των καταστηματαρχών  της τοπικής αγοράς του κέντρου της Ραφήνας, που βλέπουν για άλλη μια φορά τα μαγαζιά τους αποκλεισμένα απ’ τα έργα αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, που παρά τις επιφυλάξεις που εξέφρασαν εδώ και πολύ χρόνο πριν, εξελίσσονται Πασχαλιάτικα.

Ήδη ο τζίρος τους, σύμφωνα με δηλώσεις τους, έχει μειωθεί αισθητά απ’ τα τέλη της περσινής χρονιάς όπου κάθε είδους έργων – έργα ΕΥΔΑΠ, Χριστουγεννιάτικος στολισμός –  παραδόξως βρίσκονταν σε εξέλιξη μέρες εορτών. Η οργή τους στρέφεται εναντίον της δημοτικής αρχής Μπουρνούς,  επειδή είχαν ήδη ζητήσει εδώ και καιρό απ’ τον δήμαρχο να ειδοποιήσει τους εμπόρους αρκετό διάστημα πριν την εκτέλεση των έργων αποχέτευσης ώστε να έχουν μεριμνήσει τόσο για την προμήθεια εμπορευμάτων, όσο και την τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων τους.

Δυστυχώς ο δήμαρχος κατά την προσφιλή του συνήθεια δεν αφουγκράζεται την αγωνία της τοπικής αγοράς κι αφήνει τους εργολάβους να κάνουν ότι θέλουν. Συμπερασματικά ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου δείχνει τρομερή αναλγησία, για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της Ραφήνας.

Μήπως άραγε δεν είναι ικανός να κατανοήσει το μεγάλο πρόβλημα που τους δημιουργεί η αναποτελεσματικότητά του να συνεννοηθεί και να απαιτήσει απ’ τους εργολάβους να μην κλείνουν την αγορά εορταστικές μέρες που η αγοραστική κίνηση αυξάνει;

Μήπως δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο εμπορικός κόσμος της Ραφήνας περιμένει πως και πως τις εορταστικές μέρες για να δει χρήμα στα ταμεία του;

Μήπως δεν κατανοεί πως κινείται η αγορά ή μήπως δεν τον νοιάζει;

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα