22.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓατόσπιτο: Ωραία ιδέα – Κακή κατασκευή – Κατασπατάληση 8 χιλ. ευρώ –...

Γατόσπιτο: Ωραία ιδέα – Κακή κατασκευή – Κατασπατάληση 8 χιλ. ευρώ – Που εμπλέκεται ο ΟΛΡ

Η διοίκηση Μπουρνούς συνηθίζει την προχειρότητα στις κατασκευές, η διοίκηση της ΟΛΡ Α.Ε. ,όμως πως επιτρέπει τη δυσφήμιση του λογοτύπου της πάνω σε μια τόσο κραυγαλέα πρόχειρη, αλλά πανάκριβη συγχρόνως κατασκευή;

Μια όμορφη στη σύλληψή της ιδέα η κατασκευή ενός σπιτιού – καταφυγίου για τα αδέσποτα γατούλια, κατάντησε περίγελος λόγω της φτηνής κατασκευής που διέλυσε πριν καλά-καλά στηθεί, αλλά και έντονου προβληματισμού τόσο για το υπέρογκο ποσό των 8 χιλ. ευρώ που βγήκε απ’ τον δημοτικό κορβανά, όσο και για την εμπλοκή του ΟΛΡ.

Το λογότυπο του δήμου που φιγουράρει σε μια τόσο φτηνή κατασκευή πλην όμως ωραία στο μάτι, δεν ξενίζει, αφού η δημοτική αρχή Μπουρνούς έχει συνηθίσει στην κατασκευή προχειροτήτων, ξοδεύοντας πολύ χρήμα που δεν πονά αφού βγαίνει απ’ τις τσέπες των πολιτών. Όμως το λογότυπο του ΟΛΡ πάνω σ’ αυτό το φτηνιάρικο πράγμα, προκαλεί προβληματισμό ως προς τη σοβαρότητα του θεσμού.

Διερευνήσαμε το θέμα και μάθαμε ότι τα μέλη του Δ.Σ της ΟΛΡ Α.Ε., παραχώρησαν απλά το χώρο εγκατάστασης του γατόσπιτου και μάλιστα με συμβολική αμοιβή 50 ευρώ το χρόνο για τρία έτη. Μάλιστα όπως θα διαβάσετε εάν ανοίξετε το επισυναπτόμενο PDF 8.4-2023 ΨΓ6Λ469ΗΞ8-ΧΣΨ ΜΕΛΕΤΗ ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ, πριν την κατασκευή θα έπρεπε να εγκριθεί απ’ τον φορέα που λογοδοτεί η διοίκηση του οργανισμού.

Δεν ξέρουμε αν έγινε η έγκριση ή αν η διοίκηση Μπουρνούς προχώρησε στην κατασκευή χωρίς να περιμένει, κατά την προσφιλή της συνήθεια. Ωστόσο θεωρούμε προσβολή για τον ΟΛΡ την αναγραφή του λογοτύπου του σε μια τέτοια άθλιας ποιότητας κατασκευή.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα