17.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΒιβλιοθήκη “Marie Blanche” αφίσες: «Δεν αναφέρεται πουθενά ο ΔΟΠΑΠ» λέει η Τσεβά...

Βιβλιοθήκη “Marie Blanche” αφίσες: «Δεν αναφέρεται πουθενά ο ΔΟΠΑΠ» λέει η Τσεβά – «Ψεύδεστε» απαντά ο Μπουρνούς

Δυστυχώς για την κα Τσεβά αφίσες των εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης υπάρχουν και σε όλες αναφέρεται το λογότυπο του ΔΟΠΑΠ, όπως καθένας μπορεί να διαπιστώσει στην εικόνα τίτλου.

Ανενημέρωτη για άλλη μια φορά η κα Τσεβά, σε ερώτηση του κου Μπατάλη σχετικά με την τύχη του δημοτικού κτιρίου της Διασταύρωσης μετά την αποχώρηση της βιβλιοθήκης  “Marie Blanche”, διακόπτοντάς τον θέλοντας να δικαιολογήσει την απόφαση έξωσης είπε «Βρείτε μου μια αφίσα που να λέει ΔΟΠΑΠ, παντού λέει ΑΙΝΟΣ».

Ο προκάτοχός της κος Μπουρνούς άδραξε την ευκαιρία λέγοντας ότι ψεύδεται – ψεύτρα την αποκάλεσε – και την προκάλεσε ν’ αποδείξει τα λεγόμενά της. Επιμένοντας στον ισχυρισμό της η κα Τσεβά είπε ότι δεν έχει πρόχειρες τις αφίσες αλλά θα τις βρει και θα αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων της.

Δυστυχώς για την κα Τσεβά αφίσες των εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης υπάρχουν και σε όλες αναφέρεται το λογότυπο του ΔΟΠΑΠ, όπως καθένας μπορεί να διαπιστώσει στην εικόνα τίτλου μας.

Για να μην αδικούμε όμως τον κο Μπατάλη η ερώτηση που έθεσε επί του επίμαχου θέματος ήταν ουσιαστική καθώς ζήτησε να μάθει πως πρόκειται ν’ αξιοποιηθεί ο χώρος που έμεινε κενός μετά την αποχώρηση της βιβλιοθήκης.

Η απάντηση της κας Τσεβά ότι «θα είναι καλύτερη, γιατί θα είναι στους δημότες» για ν’ ανταπαντήσει ο κος Μπατάλης «δεν είναι έτσι. Γιατί στα πλαίσια πλέριας δημοκρατίας, το δίνουμε στους δημότες και γίνεται χάλια».

Συνεχίζοντας δε τόνισε «αυτό που είχε κάνει η Βιβλιοθήκη “Marie Blanche” ήταν μια εξαιρετική κατάσταση και σε αντικατάσταση αυτής θα πρέπει να γίνει μια καλύτερη λειτουργία».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα