17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ¨ChocoLove¨: Σοκολατένιες εκπλήξεις απ’ την ΕΣΤΙΑ

¨ChocoLove¨: Σοκολατένιες εκπλήξεις απ’ την ΕΣΤΙΑ

Η ΕΣΤΙΑ σας προσκαλεί σε μια γιορτή σοκολάτας με τίτλο ¨ChocoLove¨ το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, ώρες 10.00-19.00 στην Α’ Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell) με στόχο την ενίσχυση της νέας Yπηρεσίας Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές συνταγές σοκολάτας και άλλων ροφημάτων και να δοκιμάσουν σοκολατένιες λιχουδιές φτιαγμένες από το εργαστήριο της ΕΣΤΙΑ. Αρκετές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Την προσπάθεια της ΕΣΤΙΑ υποστηρίζουν οι εταιρείες ION, PURATOS AEBE, ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., τα ζαχαροπλαστεία La Durée du gout, Νουγκάτ και το κατάστημα Pistachio με την ευγενική προσφορά πρώτης ύλης ή/και έτοιμων προϊόντων. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και ο δημοτικός χώρος Blue Bell (πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β Ψυχικό) διατίθεται με την ευγενική υποστήριξη του.
Η Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης ξεκίνησε το 2022 με σκοπό την υποστήριξη του παιδιού (ηλικίας 0-6 ετών) και του περιβάλλοντός του (οικογένεια, φροντιστές, εκπαιδευτικό προσωπικό κλπ).
Η ΕΣΤΙΑ είναι φιλανθρωπικό σωματείο, ΝΠΙΔ. Λειτουργεί Κέντρο Ημέρας στο Νέο Ψυχικό παρέχοντας υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, υποστηριζόμενης απασχόλησης, προγράμματα κοινωνικής ένταξης και ελευθέρου χρόνου. Επιπλέον λειτουργεί 4 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στα Μελίσσια, Νέο Ψυχικό, Πικέρμι και Βριλήσσια Αττικής. Κάθε χρόνο υποστηρίζει εκατοντάδες ανθρώπους με νοητική αναπηρία, από 14 ετών και άνω και απασχολεί 50 εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων.
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα