18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

Είναι δεδομένη και δημόσια εκφρασμένη η ανησυχία μας για τις εξελίξεις που δρομολογούνται στο παραλιακό μας μέτωπο.

Είναι σαφής και χωρίς αστερίσκους η θέση μας για την προστασία συνολικά των δημοσίων αγαθών και ειδικότερα του παραλιακού συγκριτικού μας πλεονεκτήματος.

Είναι πολιτική μας στάση όλα τα χρόνια η αγωνιστική δραστηριοποίηση και η συνεργασία με θεσμικούς φορείς και συλλογικότητες για την ανατροπή πολιτικών που έχουν σα στόχο το ξεπούλημα της παραλίας μας.

Η συγκέντρωση στην οποία καλεί η δημοτική παράταξη  “ΡΙΖΕΣ” και στην οποία η παράταξή μας “Σαρωνικός 5+” θα εκπροσωπηθεί, στενεύει το εύρος των παρεμβάσεων και τελικά της αποτελεσματικότητάς μας, καθώς εξαιρεί από τους συμμετέχοντες την Περιφέρεια και δημοτικές αρχές, οι οποίες έχουν τις ίδιες ή παρόμοιες αντιλήψεις για τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου.

Ο “Σαρωνικός 5+” θεωρεί ότι το διακύβευμα είναι τεράστιο και για το λόγο αυτό υπάρχει η ανάγκη δημιουργίας ενός ισχυρού πλειοψηφικού μετώπου αντίστασης, χωρίς ηγεμονισμούς, χωρίς εκ των προτέρων να αποκλείεται κανείς, εάν συμφωνεί στις βασικές αρχές του μετώπου μας.

Ως εκ τούτου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες διεύρυνσης του μετώπου, οι οποίες θα συμπεριλάβουν τόσο την Περιφέρεια Αττικής, όσο και εκείνες τις διοικήσεις με τις οποίες μας συνδέουν κοινοί στόχοι και προτάσεις.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα