20.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΝΟΙΞΕ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΛΑΥΡΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ;

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΛΑΥΡΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ;

Θεωρούμε ότι κανείς δεν θα μπορέσει ν’ αντισταθεί και να μην αγοράσει τα πασχαλιάτικα δώρα του απ’ τη Πασχαλινή Εορταγορά του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου, που άνοιξε τις πόρτες της το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου 2017 στον ισόγειο χώρο του ΚΑΠΗ.

Τα εκθέματα εντυπωσιάζουν καθώς οι κυρίες της ομάδας χειροτεχνίας, δούλεψαν και φέτος για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πασχαλινό παζάρι δεν απευθύνεται μόνο σε συνταξιούχους και μέλη του Κ.Α.Π.Η, αλλά σε όλους τους πολίτες τους Δήμου. Και όχι μόνο θα συμπληρώναμε, με τα συγχαρητήρια μας στις καλλιτέχνιδες που δούλεψαν τόσο όμορφα εκθέματα και τις ευχές μας για καλό ξεπούλημα.

Στα εγκαίνια της εορταγοράς παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κέφαλος κ. Δήμητρα Πάλλη, αλλά και το Κ.Α.Π.Η Κερατέας, το οποίο δείχνει έτσι την έμπρακτη στήριξή του και τη συνεργασία μεταξύ των μελών των δύο Κ.Α.Π.Η.

Στο Πασχαλινό bazaar θα βρείτε λαμπάδες, πασχαλινά αυγά-κοτούλες-κουνέλια, καθρέφτες και πολλές ακόμη δημιουργίες που σας περιμένουν να τις δείτε από κοντά.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ τα υπόλοιπα θα καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας χειροτεχνίας. Έτσι θα μπορούν τα μέλη του να κάνουν τις όμορφες δημιουργίες τους για ακόμη μία χρονιά!

Διάρκεια εορταγοράς: Δευτέρα 3 Απριλίου έως Παρασκευή 7 Απριλίου

                  Ώρες Λειτουργίας :         09:30-12:30  &  16:30-18:30

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα