24.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ … ΔΩΣΕ ΖΩΗ! ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ...

ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ … ΔΩΣΕ ΖΩΗ! ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση με την πολύτιμη βοήθεια του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» πραγματοποιήθηκε στο Μαραθώνα απ’ τον Επιμορφωτικό σύλλογο Ν. Μάκρης και τον Εξωραϊστικό-Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο ΤΥΜΒΟΣ».

Ο Σπύρος Λιβαθινός αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο μεταξύ των προέδρων των δύο συλλόγων, Νίκου Καραβασίλη και Χρυσάνθης Μάνδηλα αντίστοιχα και του συλλόγου Όραμα Ελπίδας, για την επίτευξη του στόχου να γίνει ευρύτερη γνωστή η αναγαιότητα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Κεντρικός ομιλητής επί του θέματος ήταν ο καθηγητής παιδιατρικής αιματολογίας κ. Στέλιος Γραφάκος επ. Διευθυντής Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Μίλησαν επίσης η αιματολόγος κ. Κατερίνα Φοίφα κι η φαρμακοποιός κ. Σοφία Μέξη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Βάσω Κόλλια, Γιώργος Κότσιρας, Τάνια Παππά, Λίτσα Ρίζου, Τόνια Παυλίδη, Γεωργάτος, Λένας, Νησιώτης, η Κατερίνα Λιβαθινού  με τα παιδιά της κ.α. Η κ. Λιβαθινού συνεχάρη τον καθηγητή κ. Γραφάκο για όσα είπε και τα όσα προσφέρει στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας». Οι διοργανωτές δεσμεύτηκαν για μια πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών μελλοντικά.  

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα