20.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΤΕΛΕΤΗ (LA CEREMONIE) ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ

Η ΤΕΛΕΤΗ (LA CEREMONIE) ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ

Η Σοφί, οικιακή βοηθός σε μια μεγαλοαστική οικογένεια στη γαλλική επαρχία, προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι είναι δυσλεκτική και συνάπτει μια ένοχη φιλία με μια υπάλληλο ταχυδρομείου.

Η ταινία δεν είναι παρά η αναλυτική παρουσίαση όλων των ψυχολογικών και κοινωνικών παραμέτρων, που θα οδηγήσουν ένα πολλαπλά καταπιεσμένο άτομο και την ταξικά αλληλέγγυη φιλενάδα της (υπάλληλος του τοπικού ταχυδρομείου, που κατηγορήθηκε στο παρελθόν για τον φόνο εξ αμελείας του παιδιού της), σε μια αποτρόπαια και παράλογη πράξη, η οποία, αν και αναμενόμενη σε κάποιο βαθμό, δεν παύει να είναι σοκαριστική για την απάθεια με την οποία τελείται.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η πλοκή της ταινίας που παρουσιάζει το cine Ραφήνα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, εάν φυσικά το επιτρέψει ο καιρός, καθώς η προβολή γίνεται στον εξωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ Ραφήνας.

Πρόκειται για μια Γαλλική κοινωνική, έγχρωμη ταινία διάρκειας 112΄ σε σκηνοθεσία Κλοντ Σαμπρόλ με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ,Σαντρίν ΜπονέρΖακλίν ΜπισέΖαν-Πιέρ ΚασέλΒιρζινί Λεντουαγιέν

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα