15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Για κάθε Πολύτεκνη Οικογένεια της Ανατολικής Αττικής

Αγαπητοί Πολύτεκνοι Γονείς,

Η Ομάδα οργάνωσης της Ίδρυσης Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής, σας προσκαλεί την Κυριακή 14 Σεπτέμβριου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στο Κινηματοθέατρο « Άρτεμις » που βρίσκεται στην οδό Γιαννάκη 2, Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Αττικής, να παρευρεθείτε στην Ιδρυτική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής με την Ιδιότητα του Ιδρυτικού Μέλους, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Όπως γνωρίζετε, οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνουν τα τελευταία χρόνια οι πολύτεκνες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής, καθιστούν δύσκολη, έως ακατόρθωτη πολλές φορές, την εξυπηρέτησή τους από τους ήδη υπάρχοντες Συλλόγους Πολυτέκνων, που εδρεύουν στο κέντρο της Αθήνας.

Με την Ίδρυση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής, οι πολύτεκνες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής θα έχουν πλέον την δυνατότητα να πράττουν, να δρουν και να δραστηριοποιούνται, σε θέματα που τις αφορούν, προασπίζοντας τα συμφέροντά τους, κοντά στο σπίτι τους.

Η παρουσία σας στην Ιδρυτική  Συνέλευσης, είναι προς όφελος όλων των πολύτεκνων οικογενειών της Ανατολικής Αττικής, ώστε με βάση την διαδικασία, να ιδρυθεί ο Σύλλογός μας.

Κατά την διάρκεια της Ιδρυτικής Συνέλευσης, οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν Παιδική Ταινία.

Στο τέλος της Ιδρυτικής Συνέλευσης, θα ακολουθήσει μία μικρή γιορτή για τα πρωτάκια των Πολύτεκνων οικογενειών, με την διανομή σχολικής γραφικής ύλης και τις καλύτερες ευχές μας για το ξεκίνημα τους στην 1η Δημοτικού!

Δικαιολογητικά:

  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  • Επικυρωμένο Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής  στα τηλέφωνα : 2299112133 & 6970078770

Με εκτίμηση

Η Υπεύθυνη της Ομάδας Οργάνωσης

Ζωή Ξυράφη

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα