26.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Το Σάββατο13 Μαΐου 2017, οι χορωδίες των Κ.Α.Π.Η.  Λαυρίου και Κερατέας, συμμετείχαν στην καλοκαιρινή εκδήλωση των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κρωπίας, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα τους.

Οι χορωδίες του Δήμου μας, αλλά και οι αντίστοιχες του Δήμου Κορωπίου, μαζί με τα χορευτικά τους, μας χάρισαν μία υπέροχη βραδιά.

Τα μέλη μας συνόδευσε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ κα. Δήμητρα Πάλλη, η οποία ευχαρίστησε για την πρόσκληση και δήλωσε πως με ιδιαίτερη χαρά παρευρέθηκε σε αυτήν την συνάντηση, καθώς έχει δεσμούς και με τις τρεις πόλεις που συμμετείχαν: την Κερατέα ως γενέτειρα πόλη, το Λαύριο με το οποίο απέκτησε ισχυρούς δεσμούς τα τελευταία χρόνια και το Κορωπί ως επαγγελματική της έδρα.

Ο Δήμαρχος Κορωπίου κος Δ. Κιούσης συνεχάρη τη Διοίκηση του Νομικού Προσώπου και τους χορωδούς για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Η χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου, η οποία έχει ιδρυθεί από το 1984, παρουσίασε τραγούδια που ενθουσίασαν το κοινό. Με τον ίδιο ενθουσιασμό το κοινό υποδέχθηκε και την χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Κερατέας η οποία ιδρύθηκε το 2000. Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» με το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ»  με τους μαέστρους κκ. Ε. Ζαρμπ και Α. Λαζάρου, μέσα από μια αγαστή συνεργασία, αναδεικνύουν το δυναμικό και το ταλέντο των χορωδιών μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε κέρασμα για όλους.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και οι χορωδίες μας, ευχαριστούν το Δήμο Κρωπίας για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις εκδηλώσεις των χορωδιών του Δήμου Λαυρεωτικής το επερχόμενο καλοκαίρι.

 

 

 

                                                                       

 

 

 

                                                                                    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα