21.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜΑΓΕΨΕ Ο Α.Ο ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ «ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΕΓΧΟΡΔΩΝ»

ΜΑΓΕΨΕ Ο Α.Ο ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ «ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΕΓΧΟΡΔΩΝ»

Λένε,  ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Δόξα και αποθέωση για τις μικρές αμαζόνες του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, που πέτυχαν εντυπωσιακή νίκη την Κυριακή 15 Μαϊου εντός έδρας επί της πανίσχυρης στο γυναικείο χάντμπολ και πρωταθλήτριας ομάδας του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παγκορασίδων Β΄ (γεν 04-05) της ΕΣΧΑ.

Με κεκτημένη ταχύτητα και τον «αέρα» του θριάμβου της Προσοτσάνης,  τα κορίτσια του Κώστα Κότσιρα στάθηκαν  με σεβασμό αλλά όχι με φόβο απέναντι στην ομάδα της Νέας Ιωνίας και εκμεταλλευόμενα τη ζωντανή έδρα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Άνοιξης, κέρδισαν με σκορ 23-22.

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ και μετά τα σερί νικηφόρα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου, ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ  στην κατηγορία Παγκορασίδες Β΄ είναι στην 5η θέση, 2 μόλις βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα και θα τα δώσει όλα για την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα .

Βασιλιάννα Βουκλαρή, Βασιλική Κίτσιου Χαρά Κατσίκα και Πηνελόπη Μπακοπούλου αποδείχθηκαν Καρέ του Άσου στα χέρια του Κώστα Κότσιρα, που έβγαλε μπαλαντέρ από το μανίκι του τις Αλκίντα Μετάϊ, Ελεάνα Μετάϊ, Λυδία Βιτσιλάκη και την αποκαλυπτική, για μία ακόμη φορά, τερματοφύλακα της ομάδας, Δέσποινα Παπαστεργίου. 

Α.Ο Άνοιξης – Ο.Φ.Ν. Ιωνίας 23-22

Δεκάλεπτα: 1-3, 3-5, 5-7, 9-8, 13-14, 17-16, 18-19, 23-22

Α.Ο Άνοιξης Παγκορασίδες Β΄ (Κώστας Κότσιρας): Βασιλιάννα Βουκλαρή (11 γκολ), Πηνελόπη Μπακοπούλου (8 γκολ), Λυδία Βιτσιλάκη,  Χαρά Κατσίκα (8 γκολ), Αλκίντα Μετάϊ, Βασιλική Κίτσιου (6 γκολ), Ελεάνα Μετάϊ και Δέσποινα Παπαστεργίου.

            Το χορό των επιτυχιών του Σαββατοκύριακου ξεκίνησαν από το πρωί του Σαββάτου τα αγόρια της ομάδας Παμπαίδων Β΄(γεν. 04-05) του Α.Ο Άνοιξης, που κέρδισαν εκτός έδρας τον ΔΑΣ Ζεφυρίου 27-26.

            Στη φιλόξενη έδρα του Ζεφυρίου, οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά μετά τη σύμπραξή τους στο τουρνουά της Προσοτσάνης το Πάσχα κι οι φιλικές σχέσεις που αναπτύχτηκαν μεταξύ των παιδιών των δύο Συλλόγων αποτυπώθηκαν και στο γήπεδο, με χαρακτηριστική στιγμή την παρουσία των παγκορασίδων της ομάδας του Ζεφυρίου, που  αψήφησαν το πρωινό ξύπνημα και ήρθαν να προσφέρουν το χειροκρότημά τους.

            Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα του Α.Ο Άνοιξης ευτύχησε να έχει σε εκπληκτική μέρα τους τρεις «σωματοφύλακες», Αναστάση Βουκλαρή, Παναγιώτη Φλώρο και Χρήστο Χατζηπαυλή, που πέτυχαν συνολικά 21 γκολ. Η αποκαλυπτική εμφάνιση των «ρούκις» Ηρακλή Τσιαντούλα και Κων/νου Μακρή, που πέτυχαν πολύτιμα γκολ, και των «πολυεργαλείων» στα χέρια του προπονητή, Νικόλα Σάββα, Εμμανουήλ και Αλέξανδρου Ζάκα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για ν’ ανατρέψει η ομάδα το σε βάρος της αποτέλεσμα του Α΄ ημιχρόνου και να κατακτήσει τελικά την πολύτιμη νίκη.

ΔΑΣ Ζεφυρίου – Α.Ο Άνοιξης 26-27

Δεκάλεπτα: 3-5, 9-7, 11-8, 14-12, 17-16, 20-20, 23-22, 26-27

Α.Ο Άνοιξης Παμπαίδες Β΄ (Κώστας Κότσιρας): Αναστάσης Βουκλαρής (10 γκολ), Χρήστος Χατζηπαυλής (5 γκολ), Νικόλας Σάββας (1 γκολ), Εμμανουήλ Ζάκα, Αλέξανδρος Ζάκα, Ηρακλής Τσιαντούλας (2 γκολ), Κων/νος Μακρής (3 γκολ) και Παναγιώτης Φλώρος (6 γκολ).

Το καρέ των επιτυχιών του Σαββατοκύριακου συμπληρώθηκε με τις διαδοχικές νίκες που πέτυχε η ομάδα ΜΙΝΙ (γεν 06-08) του Α.Ο Άνοιξης, η οποία αντιμετώπισε στο Κλειστό της Άνοιξης τις ομάδες ΔΑΣ Ζεφυρίου και Παράδεισο Αμαρουσίου, μπροστά σε περισσότερους από 70 θεατές.

            Τα στερνοπούλια του Κώστα Κότσιρα, στο πλαίσιο της Β΄φάσης του πρωταθλήματος ΜΙΝΙ της ΕΣΧΑ, κέρδισαν τον ΔΑΣ Ζεφυρίου με σκορ 14-7  και τον Παράδεισο Αμαρουσίου με σκορ 23-13.

            Οι «έμπειροι» Αλέξης Πουλέ, Άρης Εμμανουηλίδης, Βασίλης Κυριάκης, Θάνος Κωστάρας και Αλέξανδρος Ζάκα, σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος της επίθεσης, σημειώνοντας εκπληκτικά και καθοριστικά γκολ. Από κοντά η αποφασιστική άμυνα του Αντώνη Χατζησταύρου και η εκρηκτικότητα του επανεμφανιζόμενου σε επίσημους αγώνες,  Μανώλη Ιερωνυμάκη.

Κερασάκι στην τούρτα της επιτυχίας του Α.Ο Άνοιξης κατά την διάρκεια των διπλών αγώνων της κατηγορίας ΜΙΝΙ, το χαμόγελο, το μπρίο, η τσαχπινιά και βεβαιώς τα γκολ που έβαλαν οι 4  μικρές «πριγκίπισσες» Ελεάνα Μετάϊ, Νάσια Κυριάκη, Κυριακή Βακαλά και Εβίννα Ζαργκλή. 

Α.Ο. Ανοιξης – ΔΑΣ Ζεφυρίου 14-7

Δεκάλεπτα: 1-1, 4-4, 10-5, 12-5, 14-6, 14-7

Α.Ο. Ανοιξης – Παράδεισος Αμαρουσίου

Δεκάλεπτα: 4-1, 9-2, 12-6, 15-8, 20-8, 23-13

Α.Ο Άνοιξης Μίνι (Κώστας Κότσιρας): Εβίννα Ζαργκλη (1 γκολ), Κυριακή Βακαλά (1 γκολ), Αλέξανδρος Ζάκα (4 γκολ), Αντώνης Χατζησταύρου (2 γκολ), Νάσια Κυριάκη (3 γκολ), Βασίλης Κυριάκης (5 γκολ), Μανώλης Ιερωνυμάκης (2 γκολ), Ελεάνα Μετάϊ (2 γκολ), Αλέξη Πουλέ (10 γκολ), Άρης Εμμανουηλίδης (5 γκολ) και Θάνος Κωστάρας (4 γκολ).                                 

              Στοιχεία Επικοινωνίας Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ

Τηλέφωνο:  6944935144, 6944866067  Email[email protected]

               Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης

Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο Άνοιξης !!!          

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα