20.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«ΜΕ ΑΓΑΠΗ... ΓΚΟΛΦΩ'' ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.

«ΜΕ ΑΓΑΠΗ… ΓΚΟΛΦΩ” ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.

«Η ΓΚΟΛΦΩ» είχε αυτό που λέμε επιτυχία. Από τα Αθηναϊκά θέατρα μέχρι τα μπουλούκια που την έφτασαν ως το τελευταίο χωριό. Όλος ο κόσμος έτρεχε να την δει και να την χειροκροτήσει. Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας της; Ποιος την έκανε θρύλο; Πως και αυτή με την σειρά της έθρεψε γενιές και γενιές;

Η Νεανική μας σκηνή είδε την Γκόλφω από την μεριά της παρωδίας και μάλιστα της παρωδίας μετά μουσικής. Όχι για να την κοροϊδέψει, αλλά για να αναδείξει τις κοινωνικές καταστάσεις, τις σχέσεις και τα αισθήματα από την κωμική τους πλευρά. Γιατί, ίσως, εκεί να κρύβονται αλήθειες….

Κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες της Πελαγίας Αγγελίδου, η ομάδα της Νεανικής Σκηνής μελέτησε και δούλεψε καθόλη την διάρκεια της χρονιάς πάνω στο κείμενο του Σπύρου Περεσιάδη το οποίο και διασκεύασε για τις ανάγκες της παράστασης η ίδια η σκηνοθέτιδα.

Τους στίχους των τραγουδιών της παράστασης υπογράφει η Νανά Νικολάου, τις μουσικές ενορχηστρώσεις ο Αντώνης Δελαπόρτας, τα κοστούμια η Σύλια Δεμίρη, τα σκηνικά η Πελαγία Αγγελίδου, τις χορογραφίες η Βούλα Σταμπέλου και τους φωτισμούς η Μελίνα Μασχα.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Μάκρης.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 3 €

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα