17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΟΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Ο δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στην Κυριακάτικη πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας, για να απολαύσετε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Οδός Βασίλη Τσιτσάνη». Η είσοδος είναι ελεύθερη ως ακολούθως: 

 «Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, στις 27 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ, για να απολαύσετε ένα πλούσιο μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Τάσο Κατοπόδη και το συγκρότημά του, με τίτλο «ΟΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ».

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, διάρκειας  τριών ωρών, αποτελείται από τραγούδια απ’ όλες τις περιόδους δημιουργίας, του μεγάλου  συνθέτη του λαϊκού μας τραγουδιού Βασίλη Τσιτσάνη,  καθώς και των στιχουργών που κατά καιρούς συνεργάστηκαν μαζί του, με γνώμονα το καλό ελληνικό τραγούδι και σκοπό την ψυχαγωγία και ενεργό συμμετοχή του κοινού.

Με τον Τάσο Κατοπόδη, την Πηνελόπη Βελέτζα και τη Γωγώ Βαγενά στο τραγούδι, συνοδευόμενους από πλήρη εξαμελή ορχήστρα με μπουζούκι, κιθάρα, πιάνο – συνθεσάιζερ, τύμπανα, μπάσο και κλαρίνο, θα κάνουμε μία μεγάλη «βόλτα» στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα