21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με δύο εορταστικά τριήμερα αφιερωμένα στα νήπια, τις τελευταίες βδομάδες του Ιουνίου, ολοκλήρωσαν τη φετινή σχολική χρονιά οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής.

Οι αύλειοι χώροι των παιδικών σταθμών, που στολίστηκαν με φροντίδα και καλοκαιρινή διάθεση από τις δασκάλες, άνοιξαν τις πόρτες τους, για να υποδεχθούν τα νήπια με τους γονείς τους.  Το προσωπικό επιμελήθηκε  δροσερές νοστιμιές και υγιεινά εδέσματα, ευφάνταστα σερβιρισμένα για τα μικρά παιδιά.

Οι μικροί μαθητές παρουσίασαν τα σκετς και τα χορευτικά που είχαν προετοιμάσει με μεγάλη επιτυχία, συγκινώντας του παρευρισκόμενους γονείς και βρεφονηπιοκόμους, που καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών.

Η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα. Δήμητρα Πάλλη δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη χαρά παρουσιάστηκαν οι καλοκαιρινές γιορτές των τμημάτων όλων των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας, στα δύο τριήμερα στο Λαύριο και στην Κερατέα.

Όλο το Προσωπικό του Νομικού Προσώπου εργάστηκε με αίσθημα ευθύνης και χαράς για να στηρίξουν στα πρώτα κοινωνικά βήματα τα νήπια του τόπου μας. Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου μας ανθίζουν σε πλήρη αρμονία με τα ευτυχισμένα πρόσωπα των παιδιών, που κάθε χρονιά υποδεχόμαστε.

Με χαρά αναμένουμε  την επόμενη γενιά νηπίων το Σεπτέμβρη, θέτοντας ως στόχο δύο καλοκαιρινά φεστιβάλ νηπίων στις δύο Δημοτικές Ενότητες.

Ευχόμαστε στα παιδιά και τις οικογένειές τους ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι και κάθε τύχη και πρόοδο στη ζωή τους. Ελπίζουμε οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί να μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη τους, ως μια από τις πιο ωραίες παιδικές τους αναμνήσεις.»

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα