19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΕ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΕ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Συνάδελφοι – ες

Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.  Με την αριθμό πρωτ. 1165/2016 της 14/11/16 απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών διορίστηκε ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών –

Εμπόρων Ραφήνας.

Στη πρώτη του συνεδρίαση το Δ.Σ. στις 11/11/16 συγκροτήθηκε σε σώμα και το αποτελούν οι συνάδελφοι: Πρόεδρος Στεφανίδης Νίκος, Αντιπρόεδρος Χαχολάκη Αναστασία, Γραμματέας Μαυρολέων Σπύρος, Ταμίας Κότταρης Αποστόλης, Μέλη: Ξένος Νίκος, Ιωαννίδου Χαρά, Κοταρίδου Σοφία και Τσίρος Γρηγόρης.

Συνάδελφοι

Μετά από μεγάλο διάστημα αδράνειας για τα προβλήματα που μας απασχολούν σαν επαγγελματίες.  Μετά από την ατομική και μοναχική αντιμετώπιση των προβλημάτων, που ζει μέχρι σήμερα ο κάθε Επαγγελματίας – Βιοτέχνης – Έμπορος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, ήρθε η στιγμή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέσα από την Ένωση ΕΒΕ Ραφήνας – Πικερμίου να προσπαθήσουμε για τη λύση των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσιζε να σας καλέσει σε σύσκεψη την Παρασκευή 02/12/16 στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του Π.Π.Κ. του Δήμου (οδός Αραφηνίδων Αλών 12).  

Η σύσκεψη αυτή έχει σκοπό να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, να πάρουμε αποφάσεις για τον προγραμματισμό δράσης του Δ.Σ. και της Ένωσής μας.  Επίσης καλούμε τους συναδέλφους που δεν ήταν μέλη της Ένωσής μας να γραφτούν και να πάρουν μέρος στη συνάντηση.  

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

Στεφανίδης Νίκος              Μαυρολέων Σπύρος

6944702193                              6932833660

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα