14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

Ο Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας Μαραθώνα ” ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς χαιρετίζουν ευχόμενοι από καρδιάς δύναμη και επιμονή  στους μαθητές,  στους γονείς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας, που καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα δύσκολο και πολύπλευρο ρόλο.

Μια νέα αρχή ξεκινά και φέτος με την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες που επικρατούν στην  χώρα μας, γνωρίζουμε ότι μόνο η Παιδεία μπορεί να δώσει την ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας. 
Θεωρούμε αυτονόητο και ευχόμαστε η Δημοτική Αρχή  να έχει αγαστή συνεργασία με το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του τόπου μας, προκειμένου μέσα από την κοινή προσπάθεια να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές μας.

Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” θα βρίσκεται συνέχεια δίπλα σε όλη την εκπαιδευτική οικογένεια λειτουργώντας πάντα μέσα στα πλαίσια των νόμων και των κανονισμών, προσηλωμένη  στον άνθρωπο και στις ανθρώπινες σχέσεις. 

Η “ΕΝΩΜΈΝΗ ΠΟΛΙΤΕΊΑ” θεωρεί  αυτονόητο τον σεβασμό των δικαιωμάτων, την αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου, τον σεβασμό στον χώρο και την περιουσία του σχολείου καθώς και στο φυσικό περιβάλλον και σας καλεί να διαφυλάξετε την ταυτότητά σας και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, του Δήμου Μαραθώνα.

Καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά. 

 

Για την “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα