21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕθελοντική αιμοδοσία στην Αγ. Μαρίνα Κορωπίου

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αγ. Μαρίνα Κορωπίου

Σας καλούμε στην  εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στην Αγ. Μαρίνα Κορωπίου από 09:30 έως 13:00 στην αίθουσα του δημοτικού πολιτιστικού κέντρου-ΚΑΠΗ.

Εντός της αεριζόμενης αίθουσας θα επιτρέπεται μόνον μικρός αριθμός αιμοδοτών ταυτοχρόνως.

Στον υπαίθριο χώρο θα διαδραματίζεται όλη η υπόλοιπη διαδικασία, πάντα τηρώντας αυστηρά μέτρα αποστάσεων και βέβαια φορώντας απαραιτήτως μάσκες.

Η μάχη για να καλυφθούν οι ανάγκες σε αίμα δεν σταματάει ποτέ και μάλιστα αυξάνεται τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα δε φέτος, λόγω της πανδημίας COVID-19, υπήρξε μικρότερη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών πανελλαδικά.

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν άκρως σοβαρά προβλήματα σε όλα τα νοσοκομεία, λογω έλλειψης αίματος, πιο σοβαρά από ποτέ.

Να έχουμε απαιτήσεις από το σύστημα υγείας, αλλά να είμαστε πρόθυμοι και στις υποχρεώσεις μας ως πολίτες. Κάνουμε έκκληση σε όλο τον υγιή πληθυσμό να προσέρχεται να δίνει αίμα.

Ο Σύλλογος εκφράζει τη βεβαιότητα  ότι θα συνεχίσουμε τη συλλογική μας δράση για να διατηρήσουμε την αιμοδοσία σε ψηλά επίπεδα, δια μέσου της οποίας στηρίζονται τα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής και της ευημερίας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα