17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» κλείνει 11 χρόνια ανακουφιστικής λειτουργίας για ογκολογικούς & ALS...

Η ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» κλείνει 11 χρόνια ανακουφιστικής λειτουργίας για ογκολογικούς & ALS ασθενείς!

Πέρασαν κιόλας 11 χρόνια απ’ την στιγμή που η ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» λειτούργησε για πρώτη φορά, προσφέροντας υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και τους φροντιστές τους. Τον Ιανουάριο του 2018 άνοιξε τις πύλες του κι ο Ξενώνας φιλοξενίας ασθενών τελικού σταδίου, ολοκληρώνοντας το όραμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μ&Λ κ.κ. Νικολάου, το πρώτο hospice στην Ελλάδα.

Πάνω απ’ όλα όμως η διοίκηση της ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τους δωρητές και χορηγούς που βοήθησαν και βοηθούν το θεάρεστο έργο που επιτελείται στην Γαλιλαία, στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

«Σήμερα η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» μας κλείνει 11 χρόνια λειτουργίας. 1η Μαρτίου 2010 ξεκίνησε να λειτουργεί η Κατ’ Οίκον υπηρεσία παροχής Ανακουφιστικής Φροντίδας. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας & Απασχόλησης και τον Ιανουάριο του 2018 ο Ξενώνας. Μέχρι σήμερα  η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» έχει φροντίσει περισσότερους από 1.300 ασθενείς με καρκίνο και ALS στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική. Φυσικά, τίποτα δε θα είχε επιτευχθεί χωρίς τις δωρεές και χορηγίες ιδιωτών, ιδρυμάτων και εταιριών. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας εκ μέρους όλων των ασθενών και των οικογενειών τους, που τους φροντίσατε με την αγάπη και τη γενναιοδωρία σας!»

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα