20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛυδία Μουζάκα: ”21st SIS World Congress on Breast Cancer and Breast Healthcare"...

Λυδία Μουζάκα: ”21st SIS World Congress on Breast Cancer and Breast Healthcare” στη Ρόδο

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου Κ. κ Βαρθολομαίου Α’.

Επιστολή της Δρ Λυδίας Ιωαννίδου-Μουζάκα:

Ένα μεγάλο Επιστημονικό γεγονός πρόκειται να λάβει χώρα στη Ρόδο και συγκεκριμένα το ”21st SIS World Congress on Breast Cancer and Breast Healthcare” που θα διεξαχθεί ύστερα από την δική μου προσπάθεια και υπομονή που έκανα επί 3ετία για να διατηρηθεί το Παγκόσμιο αυτό Συνέδριο Μαστολογίας στη χώρα μας, με μοναδικό στόχο να μην χάσει η Ελλάδα τα προνόμια που προκύπτουν από ενός τέτοιου διαμετρήματος Συνεδρίου,  όπως αυτά είναι προνόμια Επιστημονικά,  Οικονομικά, Τουριστικά, Πολιτιστικά, Κοινωνικά κ.ά.

Link της εκδήλωσης https://we.tl/t-70wi4ShCju 

Η εμπιστοσύνη και εκτίμηση  του Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας  (Senologic International SocietySIS) στο άτομο μου, επέτρεψε αυτήν την επιλογή, δηλ. το Συνέδριο να μην ακυρωθεί αλλά ούτε και να λάβει χώρα διαδικτυακά. Ετσι, το Συνέδριο πρώτα ο Θεός θα πραγματοποιηθεί 3-6 Μαΐου 2023,  στη Ρόδο,  στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Ρόδος Παλλάς.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου Κ. κ Βαρθολομαίου Α’.

Το Συνέδριο θα έχει προσκεκλημένους Ομιλητές και Ερευνητές υψηλού επιστημονικού επιπέδου της Παγκόσμιας Ιατρικής κοινότητας και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών Συνέδρων από όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος,

Δρ Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα

ε. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών

Χειρουργός–Γυναικολόγος, Μαστολόγος-Ογκολόγο

Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας

Εθνικός Εκπρόσωπος στην Ε.Ε. για τον καρκίνο του μαστού και τα Κέντρα μαστού

Εκπρόσωπος του Π.Ι.Σ. στη UEMS για τις ανάγκες στη χειρουργική εκπαίδευση στον             καρκίνο του μαστού

Δ/ντης Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β, 115 26 Αθήνα

τηλ. 210 7771246  φαξ. 2107716834

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα