23.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣO “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΣΤΗ ΠΕΥΚΗ

O “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΣΤΗ ΠΕΥΚΗ

Ο Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος “Αριστοτέλης” έκοψε, την Κυριακή 24/1/16, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με μεγάλη επιτυχία στην ταβέρνα “Τα Πεύκα”.

Στο δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρεται: 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε, ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης,ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Νικολιδάκης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Βαγγέλης Παπανικολάου, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη,η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Χρήστος Φωτίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κατραμάδος, Δημήτρης Κωνστάντος και ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Επίσης μας τίμησαν  πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και ομάδων του Δήμου μας, που συμμετείχαν στην κοπή της πίτας, καθώς και οι δάσκαλοι μας στο σκάκι κ.κ.Χατζόγλου Νίκος,Γλεζέλης Σταμάτης και Ντανιώτης Δημήτρης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε μετά την κοπή, με την βράβευση των αθλητών μας για τις επιδόσεις τους στο σκάκι.

Βραβεύτηκαν οι : Ξανθόπουλος Χάρης πρώτος σε επιδόσεις και συμμετοχές το 2015 , ο Κορδιστός Γιώργος για τις επιδόσεις και τις συμμετοχές του, το 2015 και ο Ξυλόκοτας Αντώνης για την παρουσία του σε όλες τις συμμετοχές, του 2015.

Επίσης βραβεύτηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα, του Β’ Τομέα Αττικής και πήραν το κύπελλο της 3ης θέσης εκπροσωπώντας το 3ο Δημ. σχολείο και που είναι όλα τους αθλητές του Συλλόγου μας και είναι οι :

Σαμουρίδης Βασίλης, Ξανθόπουλος Χάρης, Παπαδόπουλος Θάνος και Λιθοπούλου Εύα.

Συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε να στοχεύουν πάντα ψηλά δυνατά και με άμιλλα. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους δωροθέτες μας που είναι:

Τα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ  μεγάλο χορηγό, την ταβέρνα “Τα Πεύκα” για την ποιότητα και εξυπηρέτηση,

την GALLERY PASCHALIS, την ΒΙΒΛΙΑΓΟΡΑ, την FORMA, την ΚΟΚΚΕΤΑ, τα καταστήματα ΜΑΧ, τον ιατρό-γυναικολόγο κο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΚΑΣΤΑΛΝΤΟ, την ιατρό-μικροβιολόγο κα ΦΑΝΗ ΛΕΟΝΤΣΙΝΗ, το νέο coffee DIZER, την ιατρό-μικροβιολόγο ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ-ΜΑΤΘΑΙΟΥ το SUN CHILD, το κομμωτήριο  D&R, το κομμωτήριο PANOS HAIR SHOP,το κρεοπωλείο ΝΙΩΤΗΣ,το κρεοπωλείο ΓΚΡΙΜΠΟΒΟ, το κομμωτήριο TOP IDEA BY NOTA, το ALIOS CΟFFEE, το κομμωτήριο LINDA COIFFURE,την κα ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΛΕΟΝΤΣΙΝΗ, την κα ΕΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΥ,την κα ΡΕΝΑ ΛΟΓΑΡΑ,τον κο  ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, τον κο  ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΝΙΑΤΗ καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους που πρόσφεραν δώρα και βοήθεια ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε πολύ κι ευχόμαστε και του χρόνου πάντα με επιτυχίες!

Το Δ.Σ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα