14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο 1ο Job2Day στην Ανατολική Αττική είναι γεγονός!

Το 1ο Job2Day στην Ανατολική Αττική είναι γεγονός!

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία!

Αν αναζητάτε δουλειά έχετε μια απίστευτη ευκαιρία να επισκεφτείτε τη διοργάνωση 1ο Job2Day στην Ανατολική Αττική ώστε να έρθετε σε απ’ ευθείας επαφή με πολλές επιχειρήσεις μεγάλες και μικρές, να καταθέσετε το βιογραφικό σας και που ξέρετε; Μπορεί ν’ ανοίξει ο δρόμος για μια θέση εργασίας που ίσως δεν περιμένατε.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία!

Περισσότερα πιο κάτω:

Ως απάντηση στα προβλήματα ανεργίας της τοπικής κοινωνίας, διοργανώνουμε το 1ο Job2Day στην Ανατολική Αττική, φέρνοντας σε επαφή πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες και τοπικές επιχειρήσεις με όσους ενδιαφέρονται για εργασία.

Παράλληλα ειδικοί συνεργάτες βοηθούν κάθε υποψήφιο ξεχωριστά να συντάξει το βιογραφικό του, δίνουν συμβουλές για μια επιτυχημένη συνέντευξη πριν περάσουν στον κεντρικό χώρο όπου θα γίνονται οι συνεντεύξεις με εκπροσώπους των επιχειρήσεων. Η συμμετοχή υποψήφιων για εργασία και εταιρειών, είναι εντελώς δωρεάν στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας.

Σας καλούμε να βοηθήσετε την προσπάθεια μας, αναλαμβάνοντας την προβολή της εκδήλωσης (3 φορές μέχρι την παραμονή). Οι χορηγοί επικοινωνίας πέραν του ότι θα αναφέρονται στο κεντρικό Banner της εκδήλωσης και στο web site ανταλλαγής και διαχείρισης βιογραφικών job2day.gr, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν την ημέρα της εκδήλωσης με εκπρόσωπό τους και διαφημιστικό υλικό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου στο ξενοδοχείο AVRA από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Αφίσα εκδήλωσης

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα