16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ«ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ...

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ«ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΕΛΑΝΕΤ, Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης Δράσεων του Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει όλους τους  ενδιαφερόμενους για τα ακόλουθα:

Με την υπ’ αριθμ. πρωτ.: 8573/4572/Α2/29.07.2014 Απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Ο. Κωνσταντινόπουλου, τροποποιήθηκε ο Οδηγός του Προγράμματος «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών. Μετακινούμε την Ελλάδα με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον». 

Με την εν λόγω απόφαση, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Παράταση της ολοκλήρωσης όλων των ενταγμένων έργων του Προγράμματος «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών. Μετακινούμε την Ελλάδα με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον» έως τις 30.06.2015. Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι η ημερομηνία ολοκλήρωσης των επενδυτικών σχεδίων σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να υπερβεί την παραπάνω ημερομηνία.

Τροποποίηση του Οδηγού Προγράμματος, στις κάτωθι ενότητες:
1. Κεφάλαιο 9 «Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης επένδυσης», σελ.22. Η παράγραφος: «Η διάρκεια υλοποίησης των εγκεκριμένων έργων ορίζεται σε δεκαοκτώ (18) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης της επιχείρησης με δυνατότητα εξάμηνης (6) παράτασης, εφόσον το αίτημα υποβληθεί πριν την τυπική ημερομηνία ολοκλήρωσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου. Κατ’ εξαίρεση, δύναται να δοθεί πρόσθετη παράταση τριών μηνών μόνο σε περιπτώσεις τεκμηριωμένης ανωτέρας βίας. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα τροποποίησης του επενδυτικού σχεδίου όπως λεπτομερώς ορίζεται στο Κεφάλαιο 12.5 του παρόντος Οδηγού», τροποποιείται ως εξής: «Η διάρκεια υλοποίησης των εγκεκριμένων έργων ορίζεται το αργότερο μέχρι τις 30-06-2015 συμπεριλαμβανομένων αιτημάτων τροποποίησης. Κανένα έργο δεν δύναται να παραταθεί μετά την ημερομηνία αυτή. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα τροποποίησης του επενδυτικού σχεδίου όπως λεπτομερώς ορίζεται στο Κεφάλαιο 12.5 του παρόντος Οδηγού».

Επιπλέον πληροφορίες στο σχετικό δελτίο τύπου (δείτε στο πλαϊ)

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα