15.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΠΑΙΤΗΣΗ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ

ΑΠΑΙΤΗΣΗ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ

Μια περίεργη ιστορία καπήλευσης(;) της πρόσφατης τραγωδίας μιας φονικής φωτιάς που άφησε πίσω δεκάδες θύματα, έρχεται να αναδείξει η επιστολή της κας Χαμηλοθώρη, η οποία θέλει να προστατέψει τη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού της και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς της, από οποιαδήποτε τυχόν τυμβωρυχία πάνω στα αποκαΐδια της καταστροφής.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων: «Ωθούμαι στην αποστολή της παρούσας επιστολής, προκειμένου να γίνει απολύτως κατανοητό ότι ούτε το πένθος για την βαρύτατη οικογενειακή μας απώλεια, ούτε η ηθική μας μάς επιτρέπει καπήλευση μιας τέτοιας τραγωδίας».

Ακολουθεί η επιστολή της κας Χαμηλοθώρη όπως παραδόθηκε και πρωτοκολλήθηκε σήμερα στους δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα.   

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΣΟΦΙΑΣ-ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ & Συνεργατών

ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 72- ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 19007, ΤΗΛ: 22940 67760 – ΦΑΞ: 22940 67775- 6945372872

email: [email protected]

 

Μαραθώνας, 19 Σεπτεμβρίου 2018

 

ΠΡΟΣ

1. Τον Δήμαρχο Μαραθώνα

2. Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

του Δήμου Μαραθώνα

3. Τον Δήμαρχο Ραφήνας

4. Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

του Δήμου Ραφήνας

5. Την Επιτροπή Πυρόπληκτων της περιοχής «Μάτι»

6. Την Επιτροπή Πυρόπληκτων της Ραφήνας

7. Την Επιτροπή Πυρόπληκτων Νέου Βουτζά

8. Τον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό Τύπο

 

Κύριοι, Κυρίες

Εκπροσωπώντας την οικογένειά μου και στην μνήμη του αδερφού μου Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, σας ενημερώνω πως εγώ προσωπικά, το νομικό μου γραφείο και τα μέλη της οικογένειάς μου, ουδεμία σχέση έχουμε με φυσικά ή νομικά πρόσωπα παροχής νομικών, τεχνικών ή άλλων υπηρεσιών, που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στις πληγείσες από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου περιοχές.

Ωθούμαι στην αποστολή της παρούσας επιστολής, προκειμένου να γίνει απολύτως κατανοητό ότι ούτε το πένθος για την βαρύτατη οικογενειακή μας απώλεια, ούτε η ηθική μας μάς επιτρέπει καπήλευση μιας τέτοιας τραγωδίας.

Τέλος και όσον αφορά την επαγγελματική μου ιδιότητα, ουδέποτε σε μια τέτοια συγκυρία θα ωθούμουν σε προσπάθεια επέκτασης των

δραστηριοτήτων μου στις πληγείσες περιοχές. Το γραφείο μου βρίσκεται στον Μαραθώνα και όλοι γνωρίζουν πως όποτε μου ζητηθεί θα προσφέρω απλόχερα την συμβουλή και τις υπηρεσίες μου.

 

Με εκτίμηση

ΣΟΦΙΑ- ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ (ΑΜΔΣΑ 34197)

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 72, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΤΗΛ: 2294067760-6945372872

[email protected]

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα