16.5 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Σε άμεση ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή, αντιμετώπισε με επιτυχία την πρώτη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Νέο Βουτζά στα διοικητικά όρια του δήμου Μαραθώνα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας στάλθηκε, σήμερα το μεσημέρι στις 14.30 τυλίχτηκε στις φλόγες το ρέμα στην οδό Ρήγα Φεραίου του Νέου Βουτζά (στο τμήμα που ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου Μαραθώνα).

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή ήταν από τους πρώτους που κατέφθασαν με την πυροσβεστική ομάδα του Δήμου, εθελοντές και υδροφόρα.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου σε συνεχή επαφή με τον Αντιπεριφερειάρχη Αν Αττικής Πέτρο Φιλίππου ο οποίος μόλις κλήθηκε κατέφθασε στο τόπο του συμβάντος. Εκτιμώντας την κατάσταση ζήτησαν ενίσχυση από πυροσβεστικό ελικόπτερο που με την “εξ ύψους” βοήθειά του συνετέλεσε αποφασιστικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Τέλος καλό όλα καλά! Κι ένα ακόμα μπράβο στην πολιτική προστασία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που είναι πάντα σε άριστη ετοιμότητα. 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα