23.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Ο δήμος Λαυρεωτικής φαίνεται ν’ αλλάζει πορεία καθώς η δημοτική παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, που ιδρύθηκε μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις των δημοτικών συμβούλων Αρετούσας Μακρή, Σταύρου Ρόζη (ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας με την οποία εξελέγησαν Κώστας Λεβαντής να θυμίσουμε ότι δήλωσε ότι τους διέγραψε) Γιάννη Παρασκευή και Σωτήρη Ιατρού (ανεξαρτητοποιήθηκε μετά την απόφαση του Σταύρου Ιατρού με τον οποίο εκλέχτηκε, ότι αποσύρετε), προχωρά γρήγορα με την ανακήρυξη του επικεφαλής, που δεν είναι άλλη απ’ την Αρετούσα Μακρή πρώην πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου επί θητείας Λεβαντή. Άρωμα γυναίκας λοιπόν στη Λαυρεωτική, με ενδιαφέρουσα εξέλιξη.  

Δήλωση της Αρετούσας Μακρή: 

«Η εκλογή μου ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, αποτελεί για εμένα πολύ μεγάλη τιμή, αλλά συνάμα και μια μεγάλη ευθύνη, για τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει η Παράταξη μας στα δημοτικά δρώμενα και τους στόχους που πρέπει να υλοποιήσει, ώστε να καταφέρουμε να μεταδώσουμε στους συμπολίτες μας τις ιδέες μας, τις σκέψεις μας, τα όνειρά μας, την διάθεση και την σφοδρή επιθυμία μας να αλλάξουμε την τελματωμένη και μίζερη καθημερινότητα, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες του τόπου μας και του ανθρώπινου δυναμικού του, ώστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας του.
Θέλω όμως να ευχαριστήσω, εκτός από τους πολίτες της Λαυρεωτικής, όλα τα μέλη της Παράταξης μας και ειδικότερα τον Σταύρο Ρόζη, τον Σωτήρη Ιατρού και τον Γιάννη Παρασκευή, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με ανέδειξαν στην θέση της επικεφαλής της Παράταξης. Μια θέση καθαρά θεσμική, καθόσον οι αποφάσεις για την χάραξη της στρατηγικής της Παράταξης και την υλοποίηση των στόχων μας, θα λαμβάνονται από κοινού, ισότιμα και συλλογικά.
Άπαντες ενωμένοι σαν μια γροθιά, είμαστε συνοδοιπόροι στον κοινό αγώνα για την χάραξη μιας νέας πορείας, ελπίδας και προοπτικής, για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο που ζούμε όλοι μας.

ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΑΚΡΗ».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα