30.3 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η μεγάλη αίθουσα του ΚΑΠΗ Ραφήνας γέμισε χθες Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, από μέλη και φίλους για τη κοπή της πίτας του Νομικού Προσώπου “Φίλιππος Καβουνίδης”. Πέρα από την πίτα του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Ραφήνας, ο παπά-Δημήτρης από την Παντοβασίλισσα, ευλόγησε και τις πίτες για τους εργαζόμενους στις διάφορες δομές του “Φίλιππος Καβουνίδης”, όπως των Παιδικών Σταθμών και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης “το Λιμανάκι”.

Παρούσα στη τελετή η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη, τον Πρόεδρο του ΔΣ Δημήτρη Μισοκοίλη, τους Αντιδημάρχους Βαγγέλη Μπουρνούς, Αντώνη Παλπατζή, Γιώργο Κοκκόλη, τους Δημοτικούς και Τοπικούς  Συμβούλους Χρύσα Βλαχάκη και Άγγελο Χοβαρδά, τον ΓΓ του Δήμου Κώστα Φούκα, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα.

Παρών ασφαλώς στην εκδήλωση και με χρέη οικοδεσπότη, ο Πρόεδρος του “Φίλιππου Καβουνίδη” και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Χαχολάκης, η Δ/ντρια Ευγενία Καπριγιάννη καθώς και μέλη του ΔΣ.

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου έλαβε τον λόγο εστιάζοντας τον χαιρετισμό του στα θέματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση και στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να ενισχύσει το πλέγμα αλληλεγγύης για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας λειτουργώντας δομές όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Ιατρείο. Τέλος, αναφέρθηκε στη πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια των εργαζομένων σε όλες τις δομές του νομικού προσώπου αλλά και εξήρε την πρόοδο της καλλιτεχνικής ομάδας του ΚΑΠΗ ευχαριστώντας και τον εμψυχωτή της Αλέξη Διαμαντή.

Ακολούθησε μουσικό αφιέρωμα στην αξέχαστη Σοφία Βέμπο από την καλλιτεχνική ομάδα του ΚΑΠΗ.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα