19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Τα καλά αποτελέσματα φαίνονται όταν η συνεργασία των τοπικών ΜΜΕ και της δημοτικής αρχής αποτελoύν θέσφατο, που παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Επί του προκειμένου, η άμεση κινητοποίηση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη σε πληροφορία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο περί απομάκρυνσης της ομάδας ΔΙΑΣ απ’ την περιοχή, δια της επιστολής που απέστειλε στον αρμόδιο υπουργό (ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ;) είχε αποτέλεσμα και μάλιστα άμεσο.

Σήμερα, μια μόλις μέρα μετά την αποστολή της επιστολής, ο δήμαρχος κ. Πιστικίδης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το διευθυντή της άμεσης δράσης ταξίαρχο Κ. Β. Τζίγκο, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η ομάδα ΔΙΑΣ θα παραμείνει στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Τέλος καλό όλα καλά. Όπως και να το κάνουμε είχαμε συνηθίσει τα παλληκάρια της ΔΙΑΣ. Τόσο που πολλοί κάτοικοι με ένα ενθαρρυντικό λόγο, τους έδειχναν τη συμπάθεια και την ευγνωμοσύνη τους για την καθημερινή παρουσία τους στη πόλη και στους απομακρυσμένους οικισμούς, μέρα – νύχτα.     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα