27.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ FORUM ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ FORUM ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και της προσέλκυσης επενδύσεων ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κος Βασίλης Πιστικίδης υποδέχτηκε σήμερα 8 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ραφήνας, τον Πρόεδρο του Ομίλου Shanghai Zhisheng group και τον Αντιπρόεδρο του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σαγκάη Mr.Zhang Runbin, στο 1ο international forum για την ανταγωνιστικότητα.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν Κινέζοι και Έλληνες επιχειρηματίες, με σκοπό την επεξεργασία επιχειρηματικών σχεδίων μεταξύ των δύο χωρών. Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γεωργία Μαρτίνου της Ν.Δ. και Γιώργος Πάντζας του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας Σπύρος Πάντζας, ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, ο πρόεδρος και Δ.Σ. του ΟΛΡ Γιώργος Ορκόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου  Δημήτρης Μισοκοίλης και οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Μπουρνούς και Αντώνης Παλπατζής, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας Ηρώ Πούλη, διοικητικοί υπάλληλοι της περιφέρειας Αττικής κ.α. 

Πληροφορίες για τους τρεις επικεφαλής της κινέζικης αντιπροσωπίας

1/Mr.Hou Bin

Γεννήθηκε το 1975. Εννιά χρονών έχασε το αριστερό του πόδι. Πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης του άλματος ύψους(1996), ομιλητής  πρέσβης των διεθνών παραολυμπιακών αγώνων, και ενθαρρυντικός ομιλητής. Ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος ’’Σηκώνεται ξανά’’, επίτιμος πρόεδρος του clup για υπαίθρια αθλήματα των bussiness School της Κίνας, επίτιμος πρόεδρος και ιδρυτής του clup του ΕΜΒΑ κρουπς του πανεπιστήμιου της XIAMEN Κίνας.

2/Mrs.Yuan Yuan

Γενική γραμματέας του marathon club της ένωσης των out door sports clubs . Γενικός διευθυντής της εταιρίας Xiamen farce culture dissemination co., LTD.. Ιδρύτρια και ισόβιος γενικός γραμματέας του Xiamen university EMBA outdoor club. Συνιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος ’’Σηκώνεται ξανά’’. Ιδρύτρια του The polar business school project sponsors

3/Mr.Zhang Runbin

Πρόεδρος για υπαίθριες δραστηριότητες του Business school EMBA. Πρόεδρος της Ομίλου

Shanghai Zhisheng group( http://www.shzsgroup.com). Αντιπρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανίας και Εμπορίου της Σαγκάης. Μέλος της Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Σαγκάης.

 

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα